Hoppa till sidans innehåll

EM

11 AUG 2021 16:30
Anton Lindh lyckades att ta en plats i det svenska laget som ska representera Sverige på EM i Konopiste, Tjeckien.
  • Skapad: 11 AUG 2021 16:30

Idag onsdag drar EM igång. Tävlingen skulle ha spelats 2020 men pga rådande pandemi sköts tävlingen upp till detta år. Tävlingen spelas över fyra dagar, en runda per dag. På lördag vet vi vem som dragit det längsta strået.

Vad säger Anton om tävlingen, banan och hans möjligheter till en braprestation? 

 - Jag kom ner till Tjeckien i söndags för att hinna spela in banan och för att hinna landa innan tävlingen drar igång. Banan är väldigt tuff och krävande där man måste panga på från tee för att ha möjlighet att scora. Det finns några kortare hål runt 90-100m som är väldigt svåra, enkla birdies finns inte. Inte så mycket OB utan rätt så mycket naturlig OB. Kastningen har känts bra så jag går in i tävlingen med en bra känsla vilket ska bidra till att jag kan göra en bra prastation. Målet med tävlingen är att ha kul, njuta av möjligheten att få spela ett senior EM, man vet inte när man får chansen igen och att spela över min rating.

I skrivande stund leder Josef Berg från Borås på -12, två kast före Simon Lizotte, Marvin Tetzel, Håkon Kveseth, Linus Carlsson och Niklas Anttila.

Följ tävlingen HÄR

Lycka till Anton

Skribent: Henrik Söderlind
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Härnösands DGC - Frisbee
Torbjörn Söderblom, Norra Kyrkogatan 26 B
87140 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: henke_1988@hotmail.c...

Se all info