Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Vision HOK 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Vision HOK 2020


Visionframsida
 
Vid årsmötet 2013 fick styrelsen i uppdrag att driva ett visionsarbete för klubbens verksamhet. Syftet med detta var att skapa en tydlig gemensam inriktning för verksamheten i klubben för att göra det lättare att utveckla den och för att skapa förståelse för dess förutsättningar.

Den första Vision HOK 2020 antogs av årsmötet 2014. Inför varje årsmöte har gjorts en uppföljning, där styrelsen redovisat läget i förhållande till visionens tidsplan. Ta gärna en titt på den sista och slutliga Vision HOK 2020 som fastställdes av årsmötet 2020.

Visionen har använts som ett konkret verktyg i verksamheten – av styrelsen för att prioritera och leda verksamheten och ge den rätt förutsättningar, och av medlemmarna för att bidra till verksamheten och dess utveckling. Visionen har haft en tydlig plats i klubbens arbete och använts vid bland annat extern kommunikation, sponsorarbete, ansökningar, och kontakter med politiker.

I och med årsmötet 2020 gick vi i mål med Vision HOK 2020. Styrelsen noterar att alla övergripande mål har nåtts med råge, och att även alla delmål är uppfyllda. Det finns några enstaka planerade insatser som inte är genomförda, men de flesta av dessa är planerade i någon utsträckning. Styrelsens slutsats är att vi har uppnått alla delar av Vision HOK 2020, och att vi med stolthet kan lägga den senaste versionen till handlingarna!
 
(2014-01-26 23:12)
Den 26 januari 2014 var vi ett 15-tal HOK’are som träffades i klubbstugan på Högslätten för det tredje mötet inom ramen för visionsarbetet. Mötet ägnades åt en framtidsinriktad diskussion om vilka evenemang vi arrangerar i HOK och hur vi gör det.
 
(2013-12-01 23:55)
Den 1 december var vi 19 st HOK’are som träffades i klubbstugan på Högslätten för höstens andra träff inom ramen för visionsarbetet (se nästa sida för mer info). Mötet ägnades åt en framtidsinriktad diskussion om hur det ska vara ”att orientera i HOK...
 
Extra årsmöte 1 (2013-08-29 10:10)
På kvällen den 18 augusti var vi 27 st HOK’are som träffades i klubbstugan på Högslätten för det första diskussionsmötet inom ramen för visionsarbetet. Mötet ägnades åt en öppen och framtidsinriktad diskussion om behov och funktion för klubbstuga gen...
 

Filtrera nyheter

År Månad
Logga
Härnö Trail
.
Höga Kusten-Utmaningen:
hkutmaning
.image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Högslätten
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@harnosandsok.se

Se all info