Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Vision HOK 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Vision HOK 2020


Visionframsida
 
Vid årsmötet 2013 fick styrelsen i uppdrag att driva ett visionsarbete för klubbens verksamhet. Syftet med detta var att skapa en tydlig gemensam inriktning för verksamheten i klubben för att göra det lättare att utveckla den och för att skapa förståelse för dess förutsättningar.

Den första Vision HOK 2020 antogs av årsmötet 2014. Inför varje årsmöte har gjorts en uppföljning, där styrelsen redovisat läget i förhållande till visionens tidsplan. Ta gärna en titt på den sista och slutliga Vision HOK 2020 som fastställdes av årsmötet 2020.

Visionen har använts som ett konkret verktyg i verksamheten – av styrelsen för att prioritera och leda verksamheten och ge den rätt förutsättningar, och av medlemmarna för att bidra till verksamheten och dess utveckling. Visionen har haft en tydlig plats i klubbens arbete och använts vid bland annat extern kommunikation, sponsorarbete, ansökningar, och kontakter med politiker.

I och med årsmötet 2020 gick vi i mål med Vision HOK 2020. Styrelsen noterar att alla övergripande mål har nåtts med råge, och att även alla delmål är uppfyllda. Det finns några enstaka planerade insatser som inte är genomförda, men de flesta av dessa är planerade i någon utsträckning. Styrelsens slutsats är att vi har uppnått alla delar av Vision HOK 2020, och att vi med stolthet kan lägga den senaste versionen till handlingarna!
 
Inga nyheter är skapade
Logga

Härnö Trail

image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Vårdkasen
87165 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@harnosandsok.se

Se all info