Hoppa till sidans innehåll

JULMOTION

15 DEC 2020 16:29
I dessa Corona-tider vill Härnösands OK bjuda på möjligheten att komma ut och leta lite kontroller.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2020 16:29

Att röra på sig är viktigt och i dessa tider är kanske också suget efter att få komma ut och röra på sig extra stort. Härnösands OK har för sina egna medlemmar under hösten möjliggjort att vi kan träna när det passar dag, som natt. Vi har satt ut ett ganska stort antal kontroller i skogen. Det är 25cm långa plaststavar som är röda/vita med röd reflex och/eller röda och blå där båda färgerna är reflex. De hänger ca 70cm ovan mark. Reflexerna gör att kontrollerna syns på natten.

Nedan finns en karta i skala 1:10000 att ladda ned med alla dessa kontroller utsatta. Det finns inga kontrollsiffror (finns de på kontrollerna skall det bortses från). Det finns heller inga kontrollangivelser utan kontrollen hänger mitt i ringen. Många av kontrollerna är svåra, och de enklaste är medelsvåra. Vi hoppas att genom att göra alla kontroller tillgängliga så kanske några fler än de aktiva kommer ut och tar några kontroller. Du skriver själv ut kartan, eller så sparar du den på din telefon. 

Så passa gärna på att ta er ut och njut av att vistas i en sen höstskog. Om snö kommer komma under julledigheten så kan man använda snö-skor för att ta sig ut i skogen. 

Karta laddas ned HÄR

Härnösands OK önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Skribent: Erik Borglund
Epost: Adressen Gömd
Logga
Härnö Trail
.
Höga Kusten-Utmaningen:
hkutmaning
.image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Vårdkasen
87165 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info