Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet

22 OKT 2018 13:56
Klubben har beviljats medel till ett projekt inom idrottslyftet för att kunna erbjuda träningar som vänder sig till hela klubben. Så nu drar vi igång med projektet.
  • Uppdaterad: 22 OKT 2018 13:56

För att kunna få en än mer aktiv och engagerad klubb så vill vi kunna erbjuda regelbundna träningar året runt. HOK skall kunna erbjuda träningar en eller två gånger i veckan för att alla klubbmedlemmar skall känna att det finns möjlighet att få träna och samtidigt få lite social samkväm. 

Vi har sökt idrottslyft och beviljats medel för att kunan realisera fler enkla träningar som vänder sig till alla. 

Ett led i detta är nattorienteringsträningar på onsdagar. Vi samlas på vårdkasen i nya klubbstugan kl 1800 på onsdagarna tills snön kommer. Sen springer vi lite nattorientering, bastar/duschar och sen fikar tillsammans. Första gången var vi 16st. Vi erbjuder alltid gula banor för de yngre och sen är svårighetsgraden orange med kanske ngn svårare kontroll. Man kan anpassa sitt springande så att det passar kropp och knopp för dagen.

Lördag 3 november kl 1100 på vårdkasen är det dags för första helgträningen. Vi kommer då erbjuda MTB orientering. Klubben har kartställ att låna ut, så kom till vårdkasen med cykel och ombyte så finns resten på plats. Banor som passar alla åldrar kommer finnas. Kommer man tycka att passet skall bli längre så får man avsluta med lite ren cykling efteråt. 

Vi kommer under hösten att springa tillsammans, köra ngt teknikpass tillsammans och sen i december förhoppningsvis åka skidor tillsammans. 

Håll utkik på hemsidan efter nästa träning.

Skribent: Erik Borglund
Epost: Adressen Gömd
Logga
Härnö Trail
.
Höga Kusten-Utmaningen:
hkutmaning
.image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Högslätten
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info