Hoppa till sidans innehåll

Knatteträningar under hösten

12 AUG 2020 08:16
Nu har vi Corona-anpassat träningsverksamheten ytterligare för att även kunna erbjuda träning för Knattegruppen under hösten. Det blir egna tillfällen jämfört med övriga ungdomsverksamheten för att vi inte ska bli för många.
  • Skapad: 12 AUG 2020 08:16

Vi kommer att erbjuda Knattegruppen fyra träningstillfällen för att fortsätta bygga vidare på gruppgemenskapen. Det blir på söndagar för att vi inte ska bli för många vid träningarna. Av samma anledning har vi troligtvis inte möjlighet att ta emot nya knattar i höst, utan vi välkomnar den befintliga Knattegruppen.

Träningen i Knattegruppen bygger på lek där barnen får träna på motoriska färdigheter i obanad terräng med orienteringsinslag. Vid vissa moment är det bra med stöttning av föräldrar.

Vi startar söndag den 16/9 kl 15.00-16.30, och kör sedan den 23/8, 30/8 och 6/9. Vid sista tillfället blir det säsongsavslutning där vi bjuder på korv och festis utomhus.

Det är viktigt att vi tänker på de riktlinjer som vi har i samhället under Corona-pandemin. Vi tänker på avstånd, tvättar händer innan träning och stannar hemma vid minsta förkylningssymtom. Se också anslag på HOK-stugan.

Vi som kommer hålla i Knattegruppen dessa tillfällen är:

  • Martin Stattin
  • Carolina Strömberg
  • Johanna Selling

 Varmt välkomna!

Skribent: Per Edström
Epost: Adressen Gömd
Logga
Härnö Trail
.
Höga Kusten-Utmaningen:
hkutmaning
.image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Vårdkasen
87165 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info