Hoppa till sidans innehåll

Natträning och bastu på onsdagar

02 OKT 2018 21:53
Äntligen är det mörkt nog för natträningar! Och äntligen är HOK-stugan på Vårdkasen klar att användas! Såklart ska vi då ha natträningar som avslutas med bastu! Det är onsdagar kl 18.00 som gäller, och första gången är den 17 oktober.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2018 21:53

Vi vill skapa ytterligare sammanhållning och samvaro i klubben, och vi vill skapa en vana att umgås i den nya HOK-stugan på Vårdkasen. Vi vill också springa natt för att det är kul och för att förbereda oss inför 10mila till våren. Därför ordnar vi natträningar med bastu på onsdagar från och med den 17 oktober - samling 18.00 på Vårdkasen. Först springer vi en nattbana med pannlampa, sedan är det dusch och gemensam bastu. Självklart går det bra att ta med sig kvällsfika om man vill.

Vi tänker oss att varje vecka erbjuda en kort gul bana lämplig för HD12 och uppåt, och tre röda banor på kanske 4, 6 och 9 km för alla andra. Gemensam start för alla för att det är kul och för att få lite stafettkänsla med mycket lampor i skogen. Lite gaffling med fjärilar för de längre banorna, och möjlighet att springa tillsammans med någon ifall man vill det. Klubben har pannlampor att låna ut ifall någon vill prova men inte har en egen.

Vi tänker att de som kan och vill tar hand om en vecka var. Nästa vecka tar över alla kontroller/reflexstavar i skogen, och flyttar några eller sätter ut några nya. På så sätt uppstår nya banor med minimal ansträngning.

Nattlöparen i oss hoppas att snön dröjer länge än (men skidåkaren i oss vill förstås gå på snö redan i november). Vi ser fram emot höstlig samvaro på onsdagkvällar.

Välkomna!

Skribent: Per Edström
Epost: Adressen Gömd
Logga
Härnö Trail
.
Höga Kusten-Utmaningen:
hkutmaning
.image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Högslätten
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info