Hoppa till sidans innehåll

Öppen diskussion om stuguthyrningspolicy

12 MAR 2019 13:52
Utbyggnaden av HOK-stugan på Vårdkasen är snart helt klar. Styrelsen har jobbat på en stuguthyrningspolicy, och bjuder nu in medlemmar till en öppen diskussion innan beslut. Välkomna till HOK-stugan på Vårdkasen söndag den 24 mars kl 18-19.
  • Skapad: 12 MAR 2019 13:52

Styrelsen har jobbat på en stuguthyrningspolicy som ska vara vägledande för oss i stuguthyrningsfrågor. Det är ett dokument som ska göra grundläggande ställningstaganden kring varför vi hyr ut HOK-stugan, vem som får hyra, vilka priser och villkor som ska gälla, samt liknande frågor.

Tidigare utkast har varit ute på remiss ett par gånger under vintern, men styrelsen känner att det vore värdefullt med en sista öppen diskussion innan beslut fattas. Det är viktigt att alla har en möjlighet att säga sitt och förklara varför man tycker så, och det är viktigt att kunna klargöra vad resultatet faktiskt betyder och varför det beslutet fattats.

Styrelsen bjuder därför in medlemmar till en öppen diskussion innan beslut. Hör av er till This is a mailto link för att få senaste utkastet till stuguthyrningspolicyn och annat diskussionsunderlag.

Välkomna till HOK-stugan på Vårdkasen söndag den 24 mars kl 18-19!

Skribent: Per Edström
Epost: Adressen Gömd
Logga
Härnö Trail
.
Höga Kusten-Utmaningen:
hkutmaning
.image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Högslätten
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info