Hoppa till sidans innehåll

Rikslägret i Idre 23-28 juni

08 MAJ 2019 08:38
En av årets största orienteringsupplevelser är Rikslägret i Idre för ungdomar 13-16 år. Massor av kompisar, hur kul som helst, boende i stugor i Idre fjäll, all mat serverad, orienteringsträningar i skog och på fjäll, samt andra roliga aktiviteter.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2019 08:38

Rikslägret är något att längta till och se fram emot, och nu börjar det närma sig! Det är ungdomar och ledare från hela Sverige, och ett gäng ungdomar och ett par ledare från HOK kommer att vara med. Vi samordnar oss med klubbar från Sundsvall och Örnsköldsvik vad gäller resa och boende, och för ännu fler kompisar. Mer info om Rikslägret finns här: http://www.svenskorientering.se/forening/Barnochungdom/rikslagret/Nyheter/inbjudanrikslagretsommar2019/.

HOK tar alla kostnader för resa, boende och anmälningsavgifter för ungdomar och ledare från HOK.

Anmälan senast 26 maj sker direkt i Eventor genom länken ovan – säg till om du behöver hjälp. För att det gemensamma boendet ska bli bra så vill vi att alla skriver följande i rutan Boendeönskemål i anmälningsformuläret: ”Tillsammans med klubbarna från Ångermanland och Medelpad”. För att planera samåkning vill vi att alla som anmäler sig även skickar ett mejl till Lollo (This is a mailto link) så att vi har koll på att alla har en plats i bussar eller bilar.

Skribent: Per Edström
Epost: Adressen Gömd
Logga
Härnö Trail
.
Höga Kusten-Utmaningen:
hkutmaning
.image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Högslätten
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info