Hoppa till sidans innehåll

Välkomna på klubbdag i Vårdkasenbacken 2 april

10 MAR 2022 22:08
HOK bjuder föreningens barn och ungdomar på åkning i backen. Även vuxna/föräldrar som har varit funktionärer vid våra tävlingar under 2021 bjuds på liftkort.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2022 22:08

Alla barn och ungdomar som var med på tisdagsträningarna under 2021 bjuds in till åkning i Vårdkasenbacken lördagen 2 april. HOK bjuder på liftkortet och hamburgare till lunch. Vi vill även rikta ett stort tack till alla vuxna/föräldrar som ställde upp och hjälpte till som funktionärer vid våra olika arrangemang under året (t.ex. orienteringstävlingen i Viksjö, Härnö Trail). Därför bjuder vi också er på liftkort och hamburgare under dagen.

Ni som vill komma anmäler er på länkat google-dokument så vi vet hur många hamburgare vi ska göra redo och hur många liftkort vi behöver. Skiduthyrningen har öppet för de som behöver hyra utrustning. Vill man inte åka skidor finns det ju möjligheter att åka pulka eller så är man varmt välkommen bara för att säga hej och äta en hamburgare. Lunchen serveras vid det nedre vindskyddet mellan ca kl. 12-13.

Vi hoppas att det är många som vill komma och åka skidor tillsammans i vår fina hemmabacke och krama ur det sista ur vintern i Härnösand! I mitten/slutet av april drar orienteringsträningarna igång igen (både för barn/ungdomar och nybörjarträningar för vuxna) och det blir därför kul att ses igen för att peppa igång inför orienteringsträningarna. Ni som har tänkt att ställa undan skidorna – vänta med det någon vecka till även om vårfeelingen har kommit krypande.

Hoppas vi ses hälsar styrelsen!

Skribent: Torbjörn Engberg
E-post: Adressen Gömd
Logga

Härnö Trail

image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Vårdkasen
87165 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info