Hoppa till sidans innehåll

Rikslägret 2022


RIKSLÄGER på Idre fjäll 26 juni – 1 juli

26 juni – 1 juli arrangeras riksläger i orientering på Idre fjäll. Lägret riktar sig till ungdomar födda 2006-09, och brukar locka flera hundra deltagare från hela landet.

Från HOK kommer Johan Engström åka med som ledare, och ev. någon till. Gemensam resa med minibuss planeras, och deltagande HOK-ungdomar kommer att bo tillsammans i stugor på Idre fjäll. Ev. blir det också ngt samarbete med övriga klubbar i Ångermanland/Medelpad kring resa, boende och träning. Lägeravgiften, som är på 3000 kr (inkl boende med helpension) samt resekostnaden står HOK för. Avresa på morgonen 26/6, hemkomst på kvällen 1/7.

Under lägret kommer det vara minst två träningspass per dag, och tanken är att det en av dagarna också ska bli en tur upp på Städjan.

För mer information om lägret, se också inbjudan på SOFT:s hemsida, https://www.svenskorientering.se/globalassets/svenska-orienteringsforbundet-rikslagret2/dokument/inbjudan-2022.pdf

Bland de äldre ungdomarna i orange/violett grupp är det flera som deltagit tidigare på rikslägret, och vet hur roligt det är. Prata gärna med dem!

Vid frågor kontakta någon av dina tränare, eller Johan Engström, 070-543 11 44.

Anmäl senast fredag 13 maj via följande länk, https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qq8UIgDYdRN9lMxRsD_8DvoOiVj4YD0-2QrzqjwAlmA/edit?usp=sharing

Parallellt med rikslägret pågår också Idrefjällveckan med två nationella tävlingar och sex träningsområden. Mer information finns här, https://www.idrefjallveckan.se/inbjudan-2022/.

Vid sidan om de orienteringsmöjligheter som rikslägret respektive Idrefjällveckan ger, är Idre fjäll i sig ett skojigt ställe att vara på med massor av olika aktiviteter, t.ex. klättervägg, äventyrsgolf, utomhuspool, cykelleder.

Uppdaterad: 26 APR 2022 10:04 Skribent: Johan Engström
E-post: Adressen Gömd
Logga

Härnö Trail

image002

HOK i sociala medier:
Facebook-icon-logo   Instagram-logo
 

Idrott för alla:
Hi5_Webbknapp

Postadress:
Härnösands OK - Orientering
Box 3054
87103 Härnösand

Besöksadress:
Klubbstuga, Vårdkasen
87165 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info