Hoppa till sidans innehåll

Vandringspriser


Vandringspriser

Jakob Börjesson ovan tog med sig vandringspriset hem för gott 2011 efter tre inteckningar. Sandra Haglund har två inteckningar och damernas vandringspris finns fortfarande kvar att tävla om... 

 

Vandringspriserna i Kölsjörännets huvudklasser utgörs av två vackra skulpturer i järn, mässing och trä som fångar in mycket av vad som är typiskt för Kölsjörännet. I skulpturerna inryms skidspårets form, skidorna man åker på och skogen man åker igenom. Därtill finns i skulpturen även en del stolt industri- och bebyggelsehistoria eftersom sockeln utgörs av Plywood målad i den typiska röda slamfärgen.

 

Konstnären och smeden Staffan Thelin från Ölsjön, Hassela är den som står bakom vandringspriserna. Bekanta er mer med Staffan genom hans hemsida: http://hem.passagen.se/bthelin

 

Vi vill även passa på att tacka företagaren Torbjörn Jonsson (Hassela Skogsprodukter) som på ett generöst sätt bidragit till att vi kan erbjuda så fina vandringspriser.

 

Segrarna i dam- respektive herrklassen vinner en inteckning i vandringspriserna. Tre inteckningar innebär att man behåller vandringspriset för alltid.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:44 Skribent: Erik Norin

Kölsjörännets sponsorer:

HT

 Gripen_PMS130_Sweden_Block

 Hassela Skogsentreprenad

 Swecologo

 

Hassela Ski Resort

 

Plyfa  

Postadress:
Hassela IF - Skidor
Torggränd 5
82078 Hassela

Besöksadress:
HasselaBadet, Bergsjövägen 7
82078 Hassela

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info