Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


TRÄFFEN DEN 10/4 ÄR INSTÄLLD pga Coronan.

Svenska bilsportförbundet har ställt in alla tävligar och andra arrangemang tills vidare, det enda som tillåts är träning, för att få träna måste man ha en licens som föregås av en licenskurs, en kostnad på närmare 1000:- kr. 

Dess utom har en person i Hästveda, man skulle kunna kalla honom "Gnällspiken" men det gör jag inte. Personen har klagat på bland annat Offroadträffarna, att vi kör på kommunens mark vid för många tillfällen, har förstört ett före detta rekreations område, att poppulationen av mygg har ökat pga vattenfyllda hjulspår. Idrottsföreningen har fått klagomål på att man saltar grusplanen på vintern. VIDA sågverk sprider ut sågspån och flis på gatorna, vilket orsakar stopp i brunnar vid nått tillfälle. Hästveda Återvining luktar illa och att skrotbergen blir större och större, han tror att det kan bli som den stora skandalen i Stockholmstrakten.

HFRC har redat ut alla problem med Hässleholms Kommun. Inga anmärkningar.

Vi återkommer så fort allt löst sig.

Det enda vi kan erbjuda för tillfället är Gläntans Camping, se under fliken Gläntans Camping.

"Den tänkta träningsdagen för trialförare är inställd.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Hästveda FRC
Hästveda 2476
28276 Hästveda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hfrc@telia.com

Se all info