Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Projekt: Aktivites- och Rullskidbana"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Projekt: Aktivites- och Rullskidbana


Här kan du läsa om Häverödals SK:s projekt att bygga en asfalterad aktivitetsbana för rullande verksamhet. I vår egen verksamhet handlar det framför allt om rullskidor men vi vill att banan ska användas så mycket som möjlgit av så många som möjligt!

Banan kostar drygt 7 miljoner och är en del i vår vision om att Lundåsvallen ska vara ett område för tävling, träning, motion och rekreation som attraherar så väl de boende i byggden som de som besöker Roslagen! 

Spaden sattes i gjorden den 15:e april och arbetet har pågått sedan dess med såväl en massa ideellt arbete som mängder med timmar av vår entreprenör Svensk Mark AB. Den 26 septemer invigs banan i samband med Regionsmästerskapet i Rullskidskytte!

Här finns en uppdaterad karta på bansträckningen som kommer att uppdateras när banan är klar!

(2021-09-06 17:40)
Det är magiskt att se när drömmar blir verklighet, när saker som verkar ouppnåeligt plötsligt är fullbordade och när allt slit, ansträngningar och envishet leder till ett fantastiskt resultat.
 
(2020-12-03 14:58)
 
(2020-06-07 22:16)
Här ser ni vilka våra största finansiärer till projektet är så här långt!
 
(2020-06-07 21:54)
Som en del i finansieringen erbjuder vi framför allt privatpersoner att köpa en eller flera meter av banan.
 
(2020-06-07 21:49)
För att få ihop pengarna som krävs för att förverkliga projektet vänder vi oss med detta erbjudande till framför allt företag men även privatpersoner som vill vara medfinansiär i projektet.
 

Våra sponsorer:

Postadress:
Häverödals SK - Skidor
Elisabeth Södergren, Grönlandsgatan 15
76130 Norrtälje

Besöksadress:
Kilvägen 8
76391 Hallstavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info