Hoppa till sidans innehåll

Välkommen på invigning av Aktivitetsbanan söndag den 26 september

06 SEP 2021 17:40
Det är magiskt att se när drömmar blir verklighet, när saker som verkar ouppnåeligt plötsligt är fullbordade och när allt slit, ansträngningar och envishet leder till ett fantastiskt resultat.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 17:40

Inom idrotten så får man då och då uppleva sådana ögonblick. En räddad straff som leder till avancemang i seriesystemet, ett fullt skytte i sista serien som säkrar medaljen, när alla i laget har en bra dag samtidigt och tar hem stafetten!

Drömmen som slår in för oss i Häverödals SK och Hallstavik är en dröm som länge känts så orealistisk att väldigt få till en början ens vågade drömma den. En asfalterad aktivitetsbana, en bana som möjliggör aktiviteter på hjul ut i naturen. Här kan människor på kick-bikes, inlines, permobiler, cyklar, rullstolar och rullskidor rulla utan att behöva riskera hälsan ute i trafiken.

Detta kommer bli ett enormt lyft för verksamheten i Häverödals SK och vara en stor tillgång i vårt samhälle.

Denna dröm har blivit verklighet tack vare väldigt många människors ansträngningar och organisationer som stöttat vårt projekt. Häverödals SK vill rikta ett stor TACK till alla er som gjort detta möjligt genom att bjuda in er till invigningen av Aktivitetsbanan på Lundåsvallen i samband med Regionsmästerskapet i rullskidskytte.

Affisch invigning

Välkomna på invigning den 26:e september kl 11.00.

Skribent: Per Thoresson
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

Postadress:
Häverödals SK - Skidor
Elisabeth Södergren, Grönlandsgatan 15
76130 Norrtälje

Besöksadress:
Kilvägen 8
76391 Hallstavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info