Hoppa till sidans innehåll

Dressyrmöte 190324


7 personer närvarade

Dressyrspecial för ridskoleelever: Ett förslag har antagits av styrelsen, som innebär att ridskoleelever kommer ges möjlighet (utifrån intresse) att rida lektion för Kicki Ödman i samband med hennes helgträningar. Detta kommer kallas "Dressyrspecial", motsvarande Marlene Smith's "Hoppspecial". Felix Engström och Lina Åstrand för dialog med styrelsen och ridskolans personal ang. detta. Första tillfället kommer vara den 7/4, och ridskolan kommer då ha en timme vigd åt sina elever. 

Pay and ride: I samband med Kickis helgträning 6-7 april kommer det arrangeras Pay and Ride. Lina Åstrand tar emot anmälningar, Therese Pettersosn lägger ut info på hemsida och facebook.  

Vårens dressyrallsvenskor: Heby har lag anmält till div 2 häst och div 3 ponny. Verkar ha blivit någon miss från distriktetdå ponnylaget inte finns med på distriktets lista över anälda lag. Therese Pettersson och Malin Jans har kontakt med distriktet ang. detta. 

Poängserie för tävlande: Ett förslag finns på att starta ett slags poängsystem för tävlande för Heby RF, i syfte att uppmärksamma och lyfta tävlande på alla nvåer och i alla discipliner. Therese Pettersson och Malin Jans kommer ta fram ett konkret förslag och upplägg för att presentera på kommande styrelsemöte 15/4. För att lyfta och uppmärksamma ridskoleeleverna, och andra som inte känner att de vill tävla, finns en idé om att arrangera märkestagning i samband med Pay and Ride-tillfälle i slutet av vårterminen. Samtal ska föras med styrelsen och ridskolan.

Uppmärksamma aktiviteter och tävlande: Medlemmar i föreningen önskar att det uppmärksammas och syns mer när man varit ute och tävlat, tagit placeringar eller varit iväg på något annat som är värt att uppmärksammas. T.ex. hade vi medlemmar som var på Friends och showade under SIHS 2018, detta skrevs det ingenting om. Många andra klubbar i närområdet är duktiga med att visa upp, och uppmärksamma sina medlemmar i bla sociala medier, och detta kan vara något som lockar till att byta klubb. Det har hörts att styrelsen utsett en PR-ansvarig, men det har inte utgått någon officiell information om vem denna personen är och vad som är dennes uppdrag. Malin och Therese tar med sig även denna fråga till styrelsen den 15/4. 

Tävlingar 2019: Vi planerar att arrangera en kvällstävling i sommar (prel. juli/början av augusti), en tävlingsdag under hösten (prel. slutet av oktober) och KM (prel. november). 

Tack för idag!

 

 

Uppdaterad: 24 MAR 2019 20:48 Skribent: Therese Pettersson
E-post: This is a mailto link

Therese Pettersson

This is a mailto link

Dressyrtävlingarna sponsras bland annat av:

 www.apotea.se 

 

Postadress:
Heby RF - Ridsport
Annehill
74432 Heby

Kontakt:
Tel: +46022431060
E-post: hebyryttarforening@o...

Se all info