Hoppa till sidans innehåll

Dressyrmöte 190506


Fyra personer träffades i sekretariatet för att prata dressyrtävlingsplanering mm. 

Lag till allsvenskorna hösten 2019

I höst går Ponny div 2, ponny ELIT och häst div. 3. Ingen som anmält intresse ännu, Tess skickar ut frågan på facebook för att se om det finns underlag för att anmäla något lag till hösten. Sista dag för anmälan 1/6.

Sommartävling

Vi siktar på att arrangera en sommartävling i början av augusti, alternativt i juli. Vi kollar tider för ridskolans läger och terminsstart, så att det inte krockar.  Carin Barrsäter kollar med domare och Therese Pettersson stämmer av med distriktet så att de godkänner en kvällstävling i sommar.

Preliminärt upplägg: Vardagkväll. Första start 16:30/17:00. Max 30-40 starter. Klasser: LättA:3, MsvC:2, MsvB:5. Behövs ca 3-4 funktionärer.

Hösttävling

Vi siktar på att arrangera DM i slutet av oktober. Therese kollar med distriktet. Preliminärt upplägg som förra hästen, med klasser från LättA:3 till MsvB:5.

Clinic i höst

Förslag att vi ska försöka arrangera en clinic med Kicki i höst. Fokus på ryttarens utveckling, sits och inverkan och hur detta skiljer sig åt mellan ryttare på olika nivåer, t.ex. LättB – Msv C – Intermediare. Förslag att detta arrangeras en vardagskväll, som en teorilektion för ridskoleeleverna (gratis för ridskolans elever) men öppet även för andra (avgift). Felix Engström kollar med ridskolan om detta skulle kunna vara möjligt, och vilken veckodag som skulle kunna passa. Therese kollar med Kicki om hon skulle kunna hålla en sådan clinic, och när det i så fall skulle kunna passa henne.

Uppdaterad: 19 SEP 2019 20:26 Skribent: Therese Pettersson
E-post: This is a mailto link

Therese Pettersson

This is a mailto link

Dressyrtävlingarna sponsras bland annat av:

 www.apotea.se 

 

Postadress:
Heby RF - Ridsport
Annehill
74432 Heby

Kontakt:
Tel: 022431060
E-post: hebyryttarforening@o...

Se all info