Hoppa till sidans innehåll

Kvällstävling 11 juli


För första gången sedan... (någonsin?) arrangerades en kvällstävling i dressyr på Hebys utebana, den 11/7 2019. Det var lite av en chansning att arrangera dressyrtävling en vardagskväll mitt i semester-säsongen, men det föll väl ut och vi hade fulla klasser med totalt 38 starter under kvällen. Vi hade också många Hebyekipage till start, vilket alltid är roligt när det arrangeras tävling på hemmaplan!

I första klassen, Lätt A:3, var det också hemmaklubben som dominerade! Tre av fyra placerade var hebyryttare, med Sandra Dahlin (Ajani) som segrare på 72,143%. Anna Carlsson från Säterbygdens Ridklubb tog andraplatsen och därefter följde Hebyekipagen Lina Åstrand (Silky Feeling) på tredjeplats och Carin Barrsäter (Flora Z) på fjärdeplats. Stort grattis till er!

I nästa klass, Msv C:2, hade vi inte lika många hebyekipage till start (3 st), men nog räckte det till fina framgångar. Carin Barrsäter (nu med hästen Kafkan Brogården) segrade på 66,279%, och My Hahlin som idag gjorde tävlingsdebut med hästen Solitaire (som hon bara haft i sin ägo i 2 månader) tog en fjärdeplacering! 

Sista klassen, Msv B:5, reds med en vacker solnedgång i bakgrunden. Här hade Heby bara ett ekipage till start - Carin Barrsäter med Kafkan Brogården. De fick ihop drygt 62% vilket inte räckte ända fram till placering, men de klarade kvälgränsen till högre klass. 

 

Jag vill passa på att tacka alla funktionärer och aktiva för att ni var med och gjorde den här tävlingskvällen möjlig att genomföra. Det var riktigt trevligt med utomhustävling en sommarkväll och jag tror att vi gör om det igen nästa sommar!

Vid tangenterna / Therese Pettersson, tävlingsledare 

 

Uppdaterad: 12 JUL 2019 21:54 Skribent: Therese Pettersson
E-post: This is a mailto link

Therese Pettersson

This is a mailto link

Dressyrtävlingarna sponsras bland annat av:

 www.apotea.se 

 

Postadress:
Heby RF - Ridsport
Annehill
74432 Heby

Kontakt:
Tel: 022431060
E-post: hebyryttarforening@o...

Se all info