Hoppa till sidans innehåll

Bilmetrospelen

19 MAJ 2019 09:57
Årets första utomhustävling för våra Hedesundaungdomar var Bilmetrospelen i Falun.
  • Skapad: 19 MAJ 2019 09:57

Det var en grupp på 6 st ungdomar som under lördagen for till Falun för att tävla i Bilmetrospelen. Det blev en trevlig dag med prsonliga rekord för samtliga deltagare samt några nya klubbrekord.
Nellie Svensson tog ett nytt fint pers i 60 meter med nästan 1 sekund, riktigt bra på den korta distansen. 
Harry Lennholm gjorde tävlingsdebut utanför våra egna tävlingar. Det blev ingen dålig debut heller. I ett jämnt tufft heat på 60 meter blev det en fin tredjeplats med riktigt fina 9,92.
Astrid Blomqvist gjorde tävlingsdebut för säsongen och kom hem med tre nya fina pers. I höjd blev det fina 1,35 som också gav en bronspeng. Därefter blev det också pers i spjut och längd.
De äldre killarna representerades av Kiseri och Rasmus. Båda tävlar i år i P15 vilket gör att de även möter på motstånd som är ett år äldre. Nu fixade de trots det ett silver och brons i stav. Kiseri på nytt klubbrekord, 2,61 och Rasmus på nytt pers straxt bakom på 2,51. Kiseri fortsatte sedan med nytt klubbrekord i spjut på drygt 31 meter, även där med Rasmus straxt bakom på drygt 30 meter. Det blev också pers i 80 meter och längd för Kiseri. Rasmus följde upp med brons och nytt klubbrekord i höjd för att sedan avsluta med klubbrekord i längd.
I flickor 15 hade vi med oss Sara Rask. Hon ville inte heller vara sämre än sina klubbkompisar. För Sara blev det nytt pers i kula. Därefter så blev det nytt klubbrekord i spjut följt av en bronspeng och nytt fint klubbrekord med hela 28,99 i slägga, börjar närma sig 30 meter där.
Summerar vi det hela kan man inte säga annat än att det var en lyckad dag i Falun för alla våra deltagare. 
Nu går det också att läsa de nya klubbrekorden och årets första summering av Personliga Rekord Ligan under resultat.

Skribent: Niklas Berg
Epost: Adressen Gömd


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:

Postadress:
Hedesunda IF - Friidrott
Niklas Berg, Norra Lillängsvägen 63
81845 Hedesunda

Kontakt:
Tel: 0720807228
E-post: This is a mailto link

Se all info