Hoppa till sidans innehåll

Fortumspelen

10 JUL 2021 10:03
Lördagen den 3 juli var det tävling i Bollnäs i Fortumspelen. Det var en varm dag där solen gassade på ordentligt. Hedesunda representerades denna dag av både Sara och Elina.
  • Skapad: 10 JUL 2021 10:03

I kvinnor tävlade Elina i kula och slägga. I kulan fick hon åter igen till en stöt över 8 meter. Det var inte riktigt lika bra som sist men goda 8,06 ger en stabilitet i kulan. Därefter var det dags för slägga. Där har hon också stabila kast i årets tävlingar. Det blev pers sist och bra kast även nu även om det längsta denna gång inte var riktigt som hennes pers men goda 31,07 och en 6:e plats i tävlingen. Sara körde denna dag slägga och spjut. I spjut har hon inte tränat så mycket denna säsong men klarade ändå fina 16,46 en bit från pers men ett bra resultat utifrån träningen. I slägga har hon ännu en bit kvar till förra årets fina pers. Denna dag blev det 35,78 och det närmar sig nya och längre längder.
Hedesundabekantingen Rasmus gjorde också säsongspremiär denna dag. Efter en trasslig vår med skador och sjukdomar är han dock på väg tillbaka. Denna dag var det mest att få känna på tävlingsarenan igen. Det gjorde han på ett bra sätt och klarade 1,70 i höjd med halv ansats för att inte belasta så mycket. Nu hoppas vi det får fortsätta utan fler skador under sommaren så kan det bli fina resultat igen.

Skribent: Niklas Berg
E-post: Adressen Gömd


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:

Postadress:
Hedesunda IF - Friidrott
Niklas Berg, Norra Lillängsvägen 63
81845 Hedesunda

Kontakt:
Tel: 0720807228
E-post: niklas.berg76@gmail....

Se all info