Hoppa till sidans innehåll

Gavlehovspelen Indoor

09 DEC 2019 14:11
Helgen 7-8 december så var det Gavlehovspelen Indoor i Gävle. Hedesunda kom till start med en tunn trupp men vilka resultat de mäktade med.
  • Skapad: 09 DEC 2019 14:11

Gavlehovspelen bjöd på många rekord denna helg. Till att börja med ett deltagarrekord med drygt 380 stycken barn och ungdomar till start. Det blev två dagar med ett trevligt arrangemang och med bra resultat där flera rekord slogs. Från Hedesunda deltog denna helg Rasmus Berg och Sara Rask. Rasmus var först ut då han tävlade båda dagarna. Han hade också sett till att pricka formen bra. I favortigrenen höjd blev det ett nytt klubbrekord med fina 1,64 och ett försök på 1,67 där ribban låg och darrade länge innan den till slut ramlade ned. Det blev en fin silvermedalj efter omöjlige Thirachai från hemmaföreningen som slog till med nytt distriktsrekord. Nästa gren var tresteg och där spelade formen ett litet spratt för Rasmus. Ansatsen strulade lite då löpningen var snabb vilket gjorde att det blev många övertramp. Det blev i alla fall ett godkänt hopp och det ledde också till klubbrekord på 10,43. Formen satt kvar dag två och startade med silver i stav och även där klubbrekord. I det avslutade längdhoppet blev det längsta 4,84 med hela plankan till godo.
Sara körde vikt som ända gren under helgen. Där gick det också bra. Hon slog till med nytt klubbrekord på 8,66 och det blev en guldmedalj i grenen.

Sammantaget får man säga att det var en god helg med fina resultat av våra aktiva.
Nu väntar närmast Skol DM för högstadieelever den 17 december.

Skribent: Niklas Berg
Epost: Adressen Gömd


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:

Postadress:
Hedesunda IF - Friidrott
Niklas Berg, Norra Lillängsvägen 63
81845 Hedesunda

Kontakt:
Tel: 0720807228
E-post: niklas.berg76@gmail....

Se all info