Hoppa till sidans innehåll

Inlagda Gurkspelen

2018-01-28 10:49
Inlagda Gurkspelen i Västerås blev 2018 års första tävling för några av våra ungdomar. Det blev en trevlig dag med fina insatser.
  • Uppdaterad: 2018-08-29 19:04

Så var träningen igång för våra aktiva som ej håller på med någon vinteridrott. Vi har i år förmånen att kunna åka in till den nya fina hallen på Gavlehov och träna en gång i veckan. Redan efter första träningsveckan var det några som ville ta chansen och tävla. Dessa åkte ner till Västerås för att delta i Inlagda Gurkspelen. Det var en trevlig tävling i en mysig hall. 
Trots bara två träningar i benen så blev det fina resultat av de aktiva. Bland tjejerna så slog Ebba Berg till med pers i samtliga tre grenar som hon deltog i. För Ida Ågren blev det ett fint pers i kula och en fjädeplats där. För syster Nellie blev det två fina pers i kula och höjd där det i sistnämda gren också blev en fin fjärdeplats.
För killarna gick det också bra. Abdi Omar slog till med tre pers varav en fin spurt på 800 meter höll på att ge en bronsplats men som blev en fin fjärdeplats. För Rasmus blev det inget pers denna dag men ett fint resultat i kula gav en bronspeng med hem.
Det var en trevlig dag kanske det blir fler tävlingar inomhus innan utomhussäsongen tar vid.

Skribent: Niklas Berg
Epost: Adressen Gömd


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:

Postadress:
Hedesunda IF - Friidrott
Hif:s Kansli, Box 21
81040 Hedesunda

Kontakt:
Tel: 029110663
E-post: This is a mailto link

Se all info