Hoppa till sidans innehåll

Lilla OS Järvsö

24 SEP 2019 14:14
Helgen den 20-22 september var det säsongsavslutning på tävlingssäsongen. Det var i år 4 st tävlande från Hedesunda som var med och kämpade under två dagar.
  • Skapad: 24 SEP 2019 14:14

Det var en sedvanlig avslutning på tävlingssäsongen i Järvsö under Lilla OS. Det var i år en liten tunnare trupp än vanligt. Vi hade en trevlig helg med en del tävlande blandat med att få vara tillsammans och ha trevligt. Lördagen bjöd på ett helt ok höstväder. Nellie Svensson var först ut på lördagen med länghopp. Där var det lite motvind och Nellie gjorde en bra tävling där hon inte var långt ifrån ett personligt rekord. Sara Rask började dagen med spjut. Där klev hon tyvärr snett i sitt andra kast och fick stå över de två sista. Med lindad fot kunde hon sedan genomföra diskus senare på dagen. Där gjorde hon en helt ok insats och var bara en bit från pers. Harry Lennholm var med för första gången i Järvsö och lagets yngste deltagare. Han började med 60 meter där han vann sitt hit och gick till final. Väl i finalen blev det ett snabbt lopp där Harry lyckades knipa en fjärdeplats på nytt personligt rekord. Rasmus var sist ut under dagen med tresteg. Där blev det en fin bronspeng och med ett fint resultat. Därefter var det pizza i stugan och en del lek,slappa och även en vandring upp på toppen av slalombacken.
Söndagen var det lite ruggigare väder med lite lätt regn från och till och bara 6 grader. Med de förutsättningarna så gjorde alla riktigt bra tävlingar även på söndagen. Harry körde längd och var där inte långt från pers trots kyla och lätt motvind. Rasmus tog ett nytt brons i längd bara 11 cm från pers. Sara började med ett ok resultat i kula. Hon avslutade helgen med en fin fjärdeplats i sin favoritgren slägga.

Som vanligt var det en trevlig helg och få följa våra aktiva under två dagar. Nästa år hoppas jag vi ses igen och då kanske med en lite större trupp igen.

Skribent: Niklas Berg
Epost: Adressen Gömd


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:

Postadress:
Hedesunda IF - Friidrott
Niklas Berg, Norra Lillängsvägen 63
81845 Hedesunda

Kontakt:
Tel: 0720807228
E-post: This is a mailto link

Se all info