Hoppa till sidans innehåll

Lyckad premiär i Gavlehovspelen

2017-12-12 07:47
Med 350 deltagare och nära 1 200 starter fick friidrottarna en riktigt trevlig tävlingspremiär i Gavlehovshallen. Under två dagar var det delexamen för både arrangörer och deltagare och den gi
  • Uppdaterad: 2018-08-29 19:04

 Det var en lyckad första tävling i nya Gavlehovhallen både för de aktiva och arrangörerna. Resultatnivån var hög och omdömena till största del positiva. Gästrikeklubbarna var som väntat väl representerade.
Gefle IF visar redan upp en ”hall-effekt”. Etablerade namn visade god form och kompletterades av många nykomlingar. I synnerhet har GIF:s pojkar återkommit på ett mycket glädjande sätt. Det var också många fina resultat från övriga Gästrikeklubbar.
Våra egna brukar ju inte köra inomhussäsongen så detta var premiär inomhus för de. Detta också med näst intill ingen träning på ett tag men med nyfikenheten att få vara med i premiärtävlingen i den nya hallen. Det gick också över förväntan för våra fem deltagande. Eller vad sägs om pers i nästan allt de ställde upp i och om det inte blev pers så var de riktigt nära sina pers. Ida Ågren imponerade i höjd med 1,36. Även syrran Nellie gjorde det bra i höjd med nytt pers. Ebba Berg förbättrade sitt pers i kula. Tjejerna gjorde också fina resultat i tresteg som de testade för första gången. Rasmus Berg tog medalj i höjd och tresteg, i den sist nämnda över 9 meter för första gången. Abdi Omar slog också till med en hel del pers och gjorde ett riktigt fint lopp på 600 meter där han kom fyra på en tid straxt över två minuter.
Vi får i alla fall summera in en rolig helg med fina resultat i en ny fin hall.
Skribent: Niklas Berg
Epost: Adressen Gömd


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:

Postadress:
Hedesunda IF - Friidrott
Hif:s Kansli, Box 21
81040 Hedesunda

Kontakt:
Tel: 029110663
E-post: This is a mailto link

Se all info