Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Här läggs tävlingsprogram ut för tävlingar i Gästrikland samt ett övrigt arenaprogram för granndistrikt och övriga Sverige.

Vi i Hedesunda friidrott rekommenderar i första hand Mini Cupen för de yngre och Gästrike Cupen för de äldre. Vi kommer också att åka iväg på vissa helgtävlingar. Vi kommer då i första hand att åka på de tävlingar distriktet erbjuder men även se över tävlingar i våra granndistrikt. Vid intresse av att vara med i tävlingar så pratar du med någon av oss tränare så sköter vi anmälan. Titta även på sidan rekommenderade tävlingar för tips.

 

Rutiner vid tävlingar:

Tävlingskläder:

För de yngre 7-9 år får man låna en överdel under säsongen om man deltar i minicupen. De äldre får låna överdel samt underdel om deltar i Gästrikecup. Vi lånar även ut över- och underdel till de som åker iväg på helgtävlingar.

Tävlingsdräkterna är också något som de aktiva bara ska använda på tävling och ej på träning eller hemmabruk. På hösten lämnar man tillbaka lånad tävlingsdräkt.

 

Anmälningar:

Anmäl dig till någon av tränarna. Undvik att anmäla direkt till arrangören då gruppanmälningar ibland kan vara billigare. Undvik i den mån det går att efteranmäla er.

 

Avgifter:

Klubben står för anmälningsavgifter till arenatävlingar. Vid efteranmälan får man stå för den extra avgift som blir vilket brukar vara dubbla avgiften. För anmälningar till rena löplopp kontakta oss tränare för förfrågan.

Vid utebliven start utan giltig orsak skall anmälningsavgiften betalas tillbaka.

Uppdaterad: 26 NOV 2017 07:34 Skribent: Niklas Berg


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:

Postadress:
Hedesunda IF - Friidrott
Niklas Berg, Norra Lillängsvägen 63
81845 Hedesunda

Kontakt:
Tel: 0720807228
E-post: niklas.berg76@gmail....

Se all info