Hoppa till sidans innehåll

Heds IF

 

 

Välkomna till Heds IF!

 

 


 

 

 

 Medlemsavgift 2019

Kom ihåg att betala in medlemsavgiften på Bankgiro 898-2001 Enskild person 200:- Familj 400:- (familjemedlem född 2001 och tidigare betalar enskild avgift 200:-) Swish 1230199497

Poängjakten

För att delta behöver du Heds IF:s motionsblankett(poängjakten), som finns för utskrift här på hemsidan under Arkiv /Dokument. Den går också att ladda hem och fylla direkt på datorn. Blanketten kan ockaå hämtas vid anslagstavlan på Hedvallen.

Årsmöte 2019

Tisdagen den 26 mars kl 18:30 hölls Heds IF årsmöte på Nyhammars förskola. Sedvanliga årsmöteshandlingar avhandlades. Årets Hedklassikerdiplom utdelades. Karin S vann utlottningen i poängjakten. Protokoll finns att läsa på Hedvallen. / Styrelsen

Heds IFs aktiviteter...

För mer info om våra aktiviteter för 2019 kolla här....

Vårbingo och städdag

Söndagen den 28 april är ni välkomna på vårbingo i motionsspåret kl 10:00. Därefter samlas vi för att äta medhavd fika/matsäck. Klockan 11:00 tar städning av Hedvallen ute/inne vid. Bryggorna läggs i. Det bjuds på förtäring! Välkomna!

Skiddag 24 februari

I Hedspårets knappt kvarvarande snö skidade vi Barnens Vasalopp, Korpstafett och Öppet Spår i samarbete med Sparbanken Västra Mälardalen den 24/2. Tack till alla! Tillsammans gjorde vi det till en fin dag! En del i Hedklassikern.

Hedklassikern

Välkommen att delta i Hedklassikern! De olika delmomenten är cykling, löpning och skidor. Nästa moment blir längdskidåkning. Håll koll här på hemsidan eller på Heds IFs facebooksida för aktuellt datum.

Postadress:
Heds IF
Tomas Karlsson, Bysala Torp
73115 Kolsva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info