Hoppa till sidans innehåll

Heds IF

 

 

Välkomna till Heds IF!

 

 


 

 

 

 Medlemsavgift 2020

Kom ihåg att betala in medlemsavgiften på Bankgiro 898-2001 Enskild person 200:- Familj 400:- (familjemedlem född 2002 och tidigare betalar enskild avgift 200:-) Swish 1230199497

Poängjakten

För att delta behöver du Heds IF:s motionsblankett(poängjakten), som finns för utskrift här på hemsidan under Arkiv /Dokument. Den går också att ladda hem och fylla direkt på datorn. Blanketten kan ockaå hämtas vid anslagstavlan på Hedvallen.

Verksamhetsplan 2020

Löpteknikkurs på Hed...

För snart två år sedan genomförde Heds IF en löpteknikkurs på Hedvallen i samarbete med löparföreningen Runacademy.Vi har sökt och blivit beviljande medel för att genomföra en ny kurs - hoppas du vill vara med!

Äggjakt i motionsspå...

En vinnare i påskäggsletningen är utlottad och heter Lars Ohlsson! Grattis till en bingobricka att spela med under valfri dag då bingo anordnas på Hedvallen. Alla ni som deltagit är också vinnare på ett vis, eftersom ni fick frisk luft o motion!

Sandviksbadet

Heds IF ansvarar för städningen av Sandviksbadet mellan 1 juni - 31 augusti. Maila This is a mailto link om du har möjlighet att hjälpa till med det under en vecka i sommar.

Postadress:
Heds IF
Tomas Karlsson, Bysala Torp
73115 Kolsva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info