Hoppa till sidans innehåll

Heds IF

 

 

Välkomna till Heds IF!

 

 


 

 

 

 Hedklassikern gå/lunka/löp

Lördagen den 8 september genomför vi gå/lunka/löp på Hedvallen. En del i Hedklassikern. Samtidigt anordnar vi Barnens Vasalopp Löpning. Nytt för i år! Medtag gärna eget fika/matsäck. Vi startar kl.11:00. Välkomna!

Poängjakten

För att delta behöver du Heds IF:s motionsblankett(poängjakten), som finns för utskrift här på hemsidan under Arkiv /Dokument. Den går också att ladda hem och fylla direkt på datorn. Blanketten kan ockaå hämtas vid anslagstavlan på Hedvallen.

Utbildning i löptekn...

Vi har tagit kontakt med Runacademy som utbildar i löpträning och löpteknik runt om i landet. Vi har bett dem komma till Hedvallen vid tre tillfällen i höst (preliminärt med start lö 6/10). Maila till This is a mailto link om du vill vara med!

Vasastafetten 2018

Tillsammans sprang Hedlaget de tio milen mellan Sälen och Mora i Vasastafetten. Alla gjorde sitt bästa på sin sträcka. Vi hejade fram varandra vid växlingarna längs vägen. I Mora sprang vi den sista biten tillsammans in i mål.

Medlemsavgift 2018

Kom ihåg att betala in medlemsavgiften på Bankgiro 898-2001 Enskild person 200:- Familj 400:- (familjemedlem född 2000 och tidigare betalar enskild avgift 200:-) Swish 1230199497

Hedklassikern

Välkommen att delta i Hedklassikern! De olika delmomenten är cykling, löpning och skidor. Nu är det dags för löpmomentet lördagen den 8 september kl 11:00.

Heds IFs aktiviteter

För mer info om våra aktiviteter kolla här....

Kulturdagen 5 august...

Välkomna till Hedvallen söndagen den 5 augusti mellan kl 11-15. Spring kulturlöpet kl 12, gå en bingopromenad, prova på t ex boule, fotboll eller dragkamp. Korv/fika säljs. Varmt välkomna!

Postadress:
Heds IF
Tomas Karlsson, Bysala Torp
73115 Kolsva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info