Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Cajsa Wegner och Kim Bolleby tog hem EBT Masters 2020. Europatourfinalen har varit framflyttad på grund av pandemin och avgjordes under torsdagen i Ålborg. Det blev flera fina svenska placeringar i tävlingen.
 
Sheikh Talal Mohammad Al-Sabah meddelade idag att han avgår som president för IBF med omedelbar verkan. Den tidigare vice presidenten Martin Faba går in som tillförordnad president fram till ordinarie kongress 2023.
 
Idag har truppen tagits ut till EM i Ålborg som spelas den 10-21 augusti. I laget finns stor rutin och alla har tagit mästerskapsmedaljer tidigare. – Det finns goda möjligheter till medalj på alla distanser, säger förbundskapten Robert Andersson.
 
Imorgon inleds Internationella Bowlingförbundets kongress i Lausanne där det kommer att röstas om vem som ska leda IBF de kommande fyra åren. Svenska Bowlingförbundet har nominerat Ulf Sjöblom till att bli president eller vice president.
 
Team Pergamon är svenska mästare. De besegrar Kaskad i två raka finalmatcher och tar sitt 14:e SM-guld. – Det är lättnad och glädje att vi vinner, säger Martin Larsen i Pergamon.
 
Spader Dam är svenska mästare. I finalen besegrar de Team X-Calibur i två raka matcher och tar sitt 16:e SM-guld. – Vi gör en fantastisk laginsats, säger Cajsa Wegner i Spader Dam.
 
Spader Dam besegrade Team X-Calibur med 11-9 i den första finalen. Team Pergamon vann mot Kaskad med 13-2.
 
Team Pergamon besegrade Team Clan i den avgörande semifinalen med 10-5. Nu väntar BK Kaskad i SM-final imorgon.
 

Kaskad klara för SM-final

(2022-05-21 19:59)
BK Kaskad är klara för SM-final efter seger i en riktig rysare mot Team Alingsås. Matchen gick till skiljeserie där Kaskad drog det längsta strået.
 
Team X-Calibur är klara för SM-final efter seger i andra matchen mot BK Högland med 11-4. Semifinalen mellan Team Clan och Team Pergamon slutade oavgjort och en avgörande match väntar ikväll.
 
Spader Dam är klara för SM-final efter seger i andra matchen mot B-K Eva med 12-3. Team Alingsås besegrade BK Kaskad i en spännande match med 10-9 och det väntar en avgörande semifinal mellan lagen vid 15.40.
 
Under fredagskvällen blev det idel Partillesegrar i SM-slutspelet. Team X-Calibur vann första semifinalen mot BK Högland med 12-8 och Team Pergamon besegrade Team Clan med 13-7.
 
Spader Dam vann första semifinalen i SM-slutspelet mot B-K Eva med 12-3. På herrsidan vann BK Kaskad en jämn match mot Team Alingsås med 11-9.
 
Idag drar slutspelet igång och vi avrundar uppladdningen med att kolla in semifinalmötet mellan Team X-Calibur och BK Högland.
 
De har mötts i sex raka finaler. Nu väntar ett klassikermöte redan i semifinal. Team Pergamon-Team Clan.
 

Sponsorhuset.se

Postadress:
Hellas Bowlingklubb - Bowling
Barbro Elfström, Fyrisgränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: 0707550515
E-post: barbro.eke@hellasbow...

Se all info