Hoppa till sidans innehåll

Hellpp- Nytt stipendie inom Hellas friidrott


Vi kan med glädje meddela att klubbens duktiga veteran – Krzysztof "Chris" Furmaniuk – genom bidrag möjliggjort vårt nya stipendie Hellpp, som står för Hellas Help Pris.

Syftet med stipendiet är att uppmärksamma de som sliter och jobbar i det tysta eller kanske behöver bidrag för att kunna utföra sin älskade idrott. Det är inget elitstipendie utan ska tillägnas för slit, god kamratskap och andra viktiga egenskaper/händelser.

Målet är att vi under fem års tid ska dela ut medel till aktiva, ledare med flera som uppfyller stipendiets syfte.

När delas det ut
Stipendiet delas ut under något arrangemang, möte eller liknande där flera av klubbens medlemmar finns samlade. 2018 års pris kommer att delas ut under Månadens gren den 12 september och eventuellt Hellasloppet och kommer att tilldelas tre aktiva inom Hellas friidrott.

Till vad
Stipendiesumman ska användas för friidrottsrelaterade aktiviteter/matieral med mera, som exempelvis bidrag till medlems- och träningsavgift, skor, träning- och tävlingkläder eller tävlingsresa/träningsläger. Kan även användas för resor till och från träningarna.

Juryn består av;
Krzysztof "Chris" Furmaniuk
Jeanette Sténson Hallgren (klubbens huvudtränare och sportchef)

2018 år stipendieater är;
Sofie Tholander 
Sofie, vår seniorlängdhopperska. En glad tjej som ofta hjälper till träningsgruppen med yngre aktiva när längdgängets tränare är bortrest. Hon en av de som har högst träningsnärvaro i klubben och är en förebild. Att Sofie desstutom skrivit träningsprogram för våra barngrupper, varit ansvarig för sommarlägren och är en av klubbens mesta slitvargar som alltid ställer upp som funktionär gör henne till en mer än värdig stipendiat.

Lucas Grönborg 
Lucas pluggar till civilingenjör och tränar mot medeldistans och längre sträckor. Tiden är knapp och räcker inte för allt, träning, skola och jobb. Trots detta tränar han flitigt, hjälper klubben bland annat  tävlingssystem på tävlingar och vår betaltjänst Neptron. Lucas är en viktig "kugge" i Hellas.

Elias Sahlin  
Att orka åka från Lidingö för att träna och sköta sina rehabövningar gör endast en sann entusiast för sin idrott. Och det är höjdhopparen Elias! Elias har haft det tufft att komma tillbaks efter ett benbrott får något år sedan. Nu är han på gång igen, och detta tack vare sin envishet och träningsglädje. Grattis Elias.

 

Stort grattis för era insatser under året.

Vi välkomnar ansökningar inför 2020 med motivering via mail till;
This is a mailto link

Uppdaterad: 10 SEP 2018 13:12 Skribent: Jeanette Hallgren
E-post: Adressen Gömd

 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar! 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 4027
13104 Nacka

Kontakt:
Tel: 0793335528
E-post: lars.holm@hellasfrii...

Se all info