Hoppa till sidans innehåll

Nu är vi gång med TÄVLING 2019

07 JAN 2019 14:05
Höga och långa hopp samt snabba lopp sammanfattar helgens tävlingar i Uppsala. Tre klubbrekord, en statistiketta för män seniorer, sex medaljer och mängder av personbästan (PB). Vad mer kan man begära i tävlingsupptakten!
  • Uppdaterad: 07 JAN 2019 14:05

Wow vilken säsongsöppning av vår gröna Hellas-atleter!

Seniorklassn
I män stav segrar Carl Sténson, 93 överlägset med 520. Dessutom hade han några riktigt bra försök på pers-höjden 532. 520 är ett resultat som de senaste SM-tävlingarna räckt till medalj och till med vinst. Kul att se Calle tillbaks på banan i "vanlig" form. Han toppar även Svenska Sverigestatistiken i grenen för män.

För den nyfiken hittar ni den precis nyuppdaterade Sverigestatistiken här;
http://www.friidrott.se/rs/statistik/inne19.aspx

Carl-Einar Söderström Eskonniemi, 99 också tävlande i män visar fin längdform genom att hoppa 676 och följer upp med personbästa i stav på 450. Han finns också med i statistiken för män och förstås i sin egen åldersgrupp M22.

I män seniorer hade vi även combackande Elias Sahlin, 01 i längd. Med en ansats som längdträning det senaste halvåret var det en bedrift att enbart träffa plankan, vilket han förstås gjorde med ett leende på läpparna. Kul att Elias testar lite annat. Han en av Sveriges bästa 01:or i Höjdhopp. Med bland annat seger i grenen på Junior SM ute, vilket gav en plats i Ungdomsfinnkampen .

Snabba och hög- samt långhoppande juniorer/ungdomar
Högt hoppade även Rufus Arvén, 04 i höjd PB med 175 fick han kliva högst upp på pallen i klassen P15. Ska bli kul att få följa Rufus framfart, det finns mycket mer i dom höjdbenen! 175 hoppet var helt utan darr och högt, högt över ribban.

Längdhoppstjejen Bilge Kaya, 02 gjorde som vanligt häftiga prestationer i fler grenar än huvudgrenen. Klubbrekord och silver i F17 på 200m med tiden 26.53. Den tiden kommer att förbättras!!! Bilge knep även bronset på 60m. I längdhoppet "flyttade" sig plankan, nåt som är vanligt i tävlingspremiärer. Egentligen riktigt långa hopp, men inte där plankan var, resultatet stannade vid 5.09. Kommer att bli bra när jämnheten infinner sig. Det är Bilges målgång ni ser på toppbilden.

Olle Billgren, 04 i P15 sprang ursinnigt fort på 200m från sin innerbana (ganska trångt för honom där). Resultatet 24.75 var både PB och klubbrekord. Olle "persade även på 60m och hoppade till sig en femteplats i längd. 

I F15 hade Hellas två härliga tjejer till start
Vilda Dahllöf, 04 hoppade tresteg, även Vilda hade lite problem med plankan, men detta till trots hoppade hon ynka 8 cm från personbästa. Nellie Mella, 04 sprang fint och snabbt på 60mh och "persade" i längd med 4.17.

Personbästa x 2 av Maggie Dahllöf, 06 i klassen F13, tresteg med 8.99 och 60m på 9.53, kul!!!

Dubbla medaljer och massor av personbästan i klassen F12
Alva Mella, 07 sprang fort, medalj ett, SILVER kom på 60mh, både PB och Klubbrekord. Medalj två ett GULD på 200m. Dubbla personbästan även av Molly Dahlöf, 07 tresteg och 60m. 

 

Alla resultat från Uppsala Indoor Games hittar ni här:

https://liveresults.se/competition/uppsala-indoor-games

Skribent: Jeanette Hallgren
Epost: Adressen Gömd

 

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar! 

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Paket

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info