Hoppa till sidans innehåll

Angående de nya rekommendationerna! Uppdatering!(2)

13 OKT 2020 10:15
Vi vill informera om att det skett en förlängning av de skärpta allmänna råden för region Stockholm t o m den 13 december och vi fortsätter att bedriva träning med utgångspunkt i de rekommendationer som friidrottsförbundet lagt fram.
  • Skapad: 13 OKT 2020 10:15

Regeringen lämnade den 19 november besked om att antalet personer som kan samlas vid allmänna sammankomster kommer att begränsas till 8 personer med start den 24 november och fyra veckor framåt.
Vad detta betyder för friidrottsverksamheten har vi ännu inte fått tydliga besked om och vi inväntar information gällande detta.

Födda 2004 eller tidigare: Uppdaterad 2020-11-06
All organiserad inhomhusträning för födda 2004 eller tidigare ställs in tom 19/11. Efter detta datum får vi nya besked och återkommer då. Uteträning kan ske i grupp, dock max 12 personer. För de som önskar få individuellt program hjälper vi till med det, kontakta din tränare.

Födda 2005 eller senare:
Träning för födda 2005 eller senare kan fortfarande genomföras, men myndigheternas rekommendationer måste fortfarande följas.
Det gäller framförallt att undvika trängsel och tänka på handhygien.

Respektive grupp kommer att avgöra om det går att träna ute eller inne. Samtliga tränare har fått information om vad vi bör tänka på när träningen genomförs inomhus. 

Viktigt information som gäller för alla är:
Föräldrar (som inte är ledare) får inte vara i hallen, barnen lämnas i dörren till ledare. Barnen tas också emot av föräldrar utanför hallen. 

Den som är sjuk ska inte delta i friidrottsaktiviteter, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.    

Nu hjälps vi åt!
Lasse Holm Ordförande Hellas friidrott

Skribent: Peter Fernström
Epost: Adressen Gömd

 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar! 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0793335528
E-post: This is a mailto link

Se all info