Hoppa till sidans innehåll

Nu kliver vi in i värmen

28 OKT 2018 19:36
Efter en härlig tid ute på olika arenor runt om i Stor-Stockholm är de dags att kliva in i värmen. Nya aktiva, några som lämnat Hellasfamiljen för att prova lyckan i andra klubbar. En helt ny grupp, proppfyllda Friidrottskul är lite av det som hänt
  • Uppdaterad: 28 OKT 2018 19:36

Massor som bytte klubb
När övergångsfönstret stängde den 15 oktober, kunde vi konstatera att rörelsen av aktiva i Stor-Stockholm nog aldrig varit så stor. Hässelby SK fick inte mindre än 22 nya aktiva och Spårvägen var inte långt efter.

Hellas tappade några men har även fått tillskott, och några nya namn till är på väg till oss. Vi värvar aldrig utan alla får själva söka upp oss. Vi erbjuder alltid en härligt familjekänsla och en individanpassad träning för våra äldre aktiva.

Nya aktiva och aktiva som lämnat
Först och främst välkomnar vi Rufus Arvén, 04, höjdhoppare från AIK friidrott välkommen till Hellas.
Vi tackar hans tränare Ricky för ett bra jobb och hoppas att vi kan utveckla Rufus framåt mot den gren han i första hand valt att satsa mot, nämligen höjdhopp. Rufus kommer att erbjudas ett individuellt höjdpass i veckan, ofta tillsammans med rutinerade Elias Sahlin, 01 och jämngamla Olle Billgren.

Samtidigt så säger vi hej då till Calle af Forselles, 01 som valt att prova lyckan i Hässelby SK och Rebecka Hallerth, 96 som provar vingarna i Spårvägens FK. Rebecka har under flera år tränat med en kastgrupp från Huddinge AIS, hela gruppen valde nu att byta till Spåret och så även Rebecka. Varmt lycka till i era nya klubbar och förstås välkomna tillbaks.

Just nu har vi celerbert besök i form av stavhoppande Jalia Anderson från Minnesota. Jalia pluggar en termin i Sverige, och självklart är hon varmt välkommen att hoppa stav med Hellasgänget. En vitaminkick och vi hoppas att Jalia kan lära oss massor av nytt och vi henne.

Under hösten har över 50, förmodligen närmare 60-70, nya aktiva anslutit till våra grupper. Vår nya grupp tränar på för fullt med födda 2010 och 2011. Här måste vi ge stort cred till Sara och Evelina Franzén som gjort ett fantastiskt jobb med att starta gruppen och få ett superbra och engagerat tränarteam runt sig.

Friidrottskul
Våra Frdiirottskul fortsätter att vara en succé, kravlös prova-på-friidrott, utan krav på varken föräldrarengagemang eller att fortsätta efter sina fem gånger. De flesta bokar dock för ytterligare fem gånger. Friidrottskul är i stort sett alltid "överfullt" och med kölista. Barn ska testa på mycket och inte binda upp sig för en idrott för tidigt. 

FUNKTIONÄRER, vår klubb har önskar fyra funktionärspass per familj och år och tusen tack. 2018 hade vi närmare 400 funktionärspass. Vi hoppas att 2019 kommer att fungfera lika bra kanske till och bättre. Vi har jobbat på de stora loppen runt om i Stockholm mot arvode. Delat ut vätska, dirigerat bilar, visat vägen i Spåret, serverat kaffe och Goodiebags med mera "Inget är omöjligt för Hellasfunkisarna". Det gör att vi aldrig har haft så stark ekonomi som idag. Vamt tack alla ni som hjälpt till!

BINGOLOTTO kalendrar
Vi brukar inte be våra medlemmar att sälja saker, i år har vi på försök att sälja Bingolottokalendrar. En kalender kostar 100kr, klubben erhåller 50kr i vinst per kalender. Så alla aktiva i klubben ska sälja minst varsin (köp den själv om ni inte vill sälja). Alla grupper har fått mellan 5-40 kalendrar. Säljer vi dessa täcker vi startavgifterna till en tävling.

PREMIÄR INOMHUS
Första inomhustävlingen och den tävling vi har som prioriterad före jul är Luciaspelen 7-9 december i Sätra Friidrottshall. Här hoppas vi få se MÅNGA på startlinjen.

Alla födda 2010 kommer att få medalj!!!! Och personligt rekorgodispåsen ska vara mer än välfylld.

Anmälan sker till er tränare med namn, födelseår, tävlingsklass och förstås grenar och träningsgrupp.

Det går också bra att anmäla till This is a mailto link fram till den 30/10 och sedan till This is a mailto link
Här kan ni läsa mer om tävlingen
http://www.lidingofri.se/docs/790/18988/Inbjudan_Luciaspelen2018_A3_b.pdf

Tänk på att inomhustävlingar snabbt kan bli fulla, så vänta inte för länge med din anmälan.
OBS! läs gärna vår tävlingspolicy innan ni anmäler er

https://idrottonline.se/HellasFriidrottsklubb-Friidrott/globalassets/hellas-friidrottsklubb---friidrott/dokument/tavlingspolicy-2017.pdf

NU kör vi!!!!

Skribent: Jeanette Hallgren
Epost: This is a mailto link
  1. Tack själv Rebecka, du kommer att vara saknad! Men hahah vi ser dig mer nu eftersom vi är i Sätra Friidrottshall. Anteckna den 25 nov fö prel kommer vi att göra nåt ihop då och du blir inbjuden.

    (Jeanette 2018-10-29 kl 06:41) Anmäl
  2. Tack för många bra år Hellas! Vi ses på arenorna :)

    (Rebecka Hallerth 2018-10-28 kl 19:42) Anmäl

 

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>
Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar!

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

Paket

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info