Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Surbulle InDoors

07 JAN 2020 13:30
En reseskildring ur coachperspektiv; Surbulle Indoors i Norrköping
  • Uppdaterad: 07 JAN 2020 13:30

Uppe med tuppen, eller rättare sagt före tuppen. 05.00 ringer klockan, hade redan varit upp en stund då. Dusch fixa matsäck, äta frukost, packa in festisar, frukt, lånekläder i bilen, sätta på barnstavarna på takräcket. Oppps håll på att glömma PERONLIGT-REKORDGODIS-PÅSEN", det viktigaste av allt. Skjuts mot Sätra IP och vänta in bussen mot Surbulle Indoors i Norrköping. Min egen bil går senare med ytterligare tre stavrör och seniorstavhopparna.

Pricka av aktiva, lasta bussen, väl på bussen lite dragning om vad som ska hända under dagen. Vilka tider som gäller, vilka coacher som är med, vilka aktiva som är med. Utse faddrar till våra nya grönvita aktiva, första gången på tävlingsarenan för Klara P i F15 och Nike C i F13. Vilket fin klubb vi har, där alla hjälper och peppar varandra!

Första start Vally i F11, Molly F13 häck och Henrik i P15 stav.

Personbästa direkt för Henrik i stav, Molly till final (hennes första) på 60m häck. Vilken start på dagen!!!!

Yngsta klasserna
Ingen kan ha undgått allt ståhej kring att barnkonventionen blev lag den 1 jan i år. Jag tycker det är bra. Tjalve, arrangören hade ordnat jättefint i de yngsta klasserna. Efter avslutat trekamp (kula, längd och 60m) samlades alla och fick diplom, sen marcherade de in på arenan framför läktaren fick de en fin medalj runt halsen. Jättefint! Och grattis våra Hellasaktiva Naomi, Alina, Per, Vide Love och Jakob. Vad duktiga ni är. Tror många grymma framtida friidrottare fanns i startfälten. Just det att alla fick sin medalj tror jag är viktigt. Ingen utslagning, inga sorterade resultatlistor, alla är lika viktiga!

I F11 kämpade Vally och Tova samtidigt som de hade superkul mellan sina grenar. Häftgt när de dyker upp bakifrån och fångar varsin av mina händer för att hand-i-hand smita vidare till att heja på F13 i längdhoppet. Då är man glad som head-coach i klubben.

F13 födda 07-08
Här har Hellas en stor trupp idag representerade av Beatrice, Edit, Molly, Ulrika, Nike och Ebba samtliga födda 07. Ett klubbrekord blev det, Edit i längdhopp. Fyra medaljer, flera fina finalplatser och en mängd personbästan. För första gången tävlde födda 08a med de som är ett år äldre, det gick ju galant eller hur Elvira och Isabella. Det viktiga är sitt eget resultat och personbästa.

P13 Hannes hoppar stav, springer häck och satsar tufft på 200m.

F15 födda 05-06
Häftigt att se nya Klara P i sin första tävling och final på 60m, wow! Maggie springer häck med bländande teknik, Majas fina höjdteknik. Får vi bort trippandet kommer det att bli högt. Senare på eftermiddagen ansluter Filippa för att springa 1000m och Matilda till 200m. Även här fem tjejer med. Kul att Iris, hoppandes på kryckor (en stukad fot), hjälper sina kompisar i olika grenar och alla höjdhoppare under dagen.

F17 födda 03-04 ägde längdhoppet
Fem Hellastjejer till start i längdhoppet – Nelly, Ida, Mette, Klara A och Vilda, tre till final. Mette och Nellie springer häck på nya avstånd. Klara A personbästa och finalplats i både längd och på 60m.

P17 tuffingen Olle ensam i häckloppet?!
Bra genomkörare och hyfsad tid, men vart fanns alla andra P17 på 60mh? Olle även till final på 60m med nytt PB 7.41. Nytt PB även i häck (nya avstånd och höjder) och i stav. Blir kanon inför Mångkamps SM första helgen i februari.

Män olika åldrar
Rufus (född 04) första höjdtävling på länge. Fin hoppning, resultat 175 med mersmak.

Dubbelt på pallen i stav, Calle segrar och Carl-Einar kniper bronset i en tävling som tog låååånnnngggg tid. De hade inte ens hunnit börja hoppa när bussen, kl 18.10, var tvungen att åka hemåt. Starten var satt till 15.30. Tog väldgt lång tid innan Calle fick börja hoppa, tar enkelt första höjden, tyvärr landade han illa på nästa höjd och gjorde sig illa. Hoppas att det inte är nåt allvarligt. Hallen närapå tom när våra Hellaskillar gick in i tävlingen, jättetråkigt. Vi som hade hoppats på en stor Hellas hejarklack. 

 

Stilstude på Carl-Einar i stavhopp
video-1578330706.mp4

En häftig, fartfyllt och grym dag med Hellasfamiljen.

 

Alla resultat hittar ni här
https://www.tjalve.nu/globalassets/goif-tjalve-friidrott/dokument/arrangemang-2020/resultat200106.pdf

Skribent: Jeanette Hallgren
Epost: Adressen Gömd

 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>
Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar! 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Paket

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0793335528
E-post: This is a mailto link

Se all info