Hoppa till sidans innehåll

Mycket har hänt och mycket på G!

11 APR 2019 09:54
Hellas tävlade med bravur i Stockholmskampen, många av vår yngre tog "Sista Chansen" i Huddinge, flera utbildningar har genomförts för våra ledare och funktionärsuppropet har givit resultat. Läs gärna hela artikeln!
  • Uppdaterad: 11 APR 2019 09:54

Stockholmskampen den 31 mars i Sätra friidrottshall
Wow vilka aktiva vi har! Vad sägs om fyra tjejer Topp-8 i längdhopp för 2007, och längst av alla hoppade Edit Holmberg, i höjdhoppet persade närapå alla tjejer. En superstämning som höjde ALLA. Även här var vi i toppen, fem höjdhoppande Hellastjejer topp-11. Dessutom snabbast av alla på stafetten över 5x200m.

Hannes Rehbinder, tyvärr enda Hellaskillen i 07 laget, resterande killar stod Boo för. Men Hannes rusar fort med fin teknik på 60mh och springer en grym stafettsträcka. 

I 06 laget testar Henrik Avebäck och Maggie Dahhlöf stav, tufft och med bra resultat efter enbart några tränignar. Maja McCarthy hoppar längst av alla 06-tjejer i längdhopp och det med bruten arm.

Helt klart, Vilken återväxt vi har på gång inom Hellasfamiljen!

Stockholmskampen är en tävlingsform med syfte att få fler att våga tävla, deltagande ger poäng. Så till vår nästa fight på Björknäs IP den 22 maj hoppas vi få se fler av våra grönvita Hellener födda 06 och 07 på plats för att ge laget värdefulla poäng. Vi bildar lag med Boo friidrott, Hellas är den som driver det och har tjatat flera år att få vara med. Övriga lag i Söderfighten är Huddinge, Hammarby, Hanviken och Mälarhöjden. Fyra deltävlingar, varav en final kommer att genomföras. 

Sista Chansen i Huddinge 23 och 24 mars
Även här syndes våra grönvita lite yngre aktiva! Ida Olsson, 08 kniper sin första sprintmedalj på 60m. Denna gång var träningskompisen My Lindberg precis före. Så våra tjejer blir både etta och tvåa, Rut Björnäs rusar fort på 60m i B-fineln och fäller sig först över mållinjen. Bland 07orna har vi flera tappra till start i höjdhoppet och som dom hoppar. Överlag regnade det personliga rekord över våra Hellasaktiva.

Alla resultat hittar ni här;

https://data.huddingeais.se/tavling/19/sista/190323.htm

 

Friidrottskul – En supersuccé!
Nästa vända av Friidrottskul börjar efter påsk, redan nu har vi närmare 90 barn anmälda. Vi kommer att ha träning på onsdagar och måndagar. Onsdag är helt fullt, och några fåtal platser kvar till måndagsgruppen. Vill du veta vad skillnaden mellan Friidrottsgrupp och Friidrottskul är?
Läs mer här
https://www8edit.idrottonline.se/sec/UI/CMS/#context=epi.cms.contentdata:///1296524&viewsetting=viewlanguage:///sv

 

Funktionärsdags

Vi tackar alla ni som rdan anmält er till årets olika funktionärpass. De är viktiga för klubbens överlevnad. 
Som ideell förening har vi massor av kostnader att täck, lokaler, inte minst alla hyror för att våra akiva ska ha möjlighet att kunna träna friidrott, träningsmaterial. Tyvärr står kommunerna knappt med något material, allt måste vi själva som klubb köpa in. Därför behövs just dina hjälpande händer.
Vi saknar funktionärer till;
Hellasloppet den 4 maj
Havmran den 17 maj
Tjurruset den 5 oktober
Har ni inte anmält er till några funktionäruppdrag än, gör det.
Maila till This is a mailto link vilka uppdrag ni kan göra, namn på aktiv och träningsgrupp. Tack för din insats!

Utbildningar
Våra ledare är viktiga, därför stasar vi stenhårt på deras utbildning. Under har vi tillsammans med SISU Idrottsutbildarna hitintills genomfört två idrottsskade utbildningar, en utbildning med temat " Livstilspusslet" och ikväll har vi utbildning i Ledarskap på Hellasgården kl 18.20.

Skribent: Jeanette Hallgren
Epost: Adressen Gömd

 

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar! 

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Paket

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info