Hoppa till sidans innehåll

Täby Vinterspel

22 JAN 2019 10:16
Återigen en grym tävling av våra Hellasaktiva. Tio medaljer och många personbästan!
  • Skapad: 22 JAN 2019 10:16

Här kommer att axplock från den gångna helgen stävlingar, för mer utförligare artiklar se vår Facebookgrupp "Hellas friidrott!

Senior
Bland våra äldre, personbästa av Carl-Einar Söderström Eskonniemi (CE), 99 i herrarnas stav på 451. Med det resultatet kniper han silvret. Två Hellas-killar på pallen är grymt!
Vann gjorde vår Carl Sténson, 93 (igen!) med kort ansats och gympadojor. Tyvärr måste de som hoppar högst vänta i 2-3 timmar efter uppvärmning och inhopp innan de börjar tävlingen. Svårt att ladda om då! Istället får vi jobba på tekniska detaljer. För att hoppa högt krävs fler hoppare på samma höjder, vilket vår Calle hitintills inte haft. Nu på lördag väntar Just Polevault i Sätra Friidrottshall, då blir det tufft motstånd. Välkomna att heja på oss! Båda ovan killar finns på plats, Calle S i A-poolen och CE i C-poolen.
www.justpolevault.se

Bilge Kaya, 02 inleder sitt trestegtävlande för året. Bra resultat med tanke på att formen inte riktigt är på plats än och att ansatsen inte sitter som den ska än. Bilge slutar fyra. Under lördagen vinner hon ett längdbrons i sin egen åldersgrupp F17.

Ungdom
Olle Billgren, 04 fortsätter att rusa fram på 200m! Nu spräcker han 24 sekunders vallen, 23.97 slutar tiden på. Med det kliver han högst upp på pallen P15. I samma klass finns även höjdhoppstalangen Rufus Arvén, 04 som återigen gör en stabil höjdtävling, 173 och seger (igen!).  

I F15 inledde Vilda Dahllöf, 04 sin längdkarriär. Fina hopp mer mersmak!

F14, födda 06, hade vi Maggie Dahlöf och Maja McCarthy. Maggie har varit sjuk, detta till trots sprang hon ett jättefint häcklopp. Målet, tre steg mellan häckarna var superenkelt att uppnå. Maja hoppade personbästa i längd och vann en välförtjänst bronspeng.

My Lindberg, 08 vår "lilla" längdhoppspärla storpersade med finfina 421 i F11-klassen. Nedan ser ni Mys pershopp. Fantastisk teknik!

MY_video-1547991470.mp4

Yngst idag var Per Lomakka, 10 i P9 klassen.

Alla resultat hittar ni här
https://www.svenskalag.se/tabyvinterspel/sida/50304/resultat

Skribent: Jeanette Hallgren
Epost: Adressen Gömd

 

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>
Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar!

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

Paket

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info