Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Emilia Sjöstrand

04 JUN 2020 09:50
Vi hälsar Emilia Sjöstrand välkommen till Hellas och Hellashopparna.
  • Uppdaterad: 04 JUN 2020 09:50

Foto; Deca Text och Bild

Emilia Sjöstrand, 02 kommer närmast från AIK Friidrott där hon tränat ett par år, hon är grundskolad i Tyresö friidrott. Vi tackar tidigare klubbar och tränarna Lars "Lappen" Lappalainen och Ricky Nilsson för allt fint arbete de gjort för Emilia och hälsar henne varmt välkommen till Hellashopparna.

Emilia är tävlingsklar för Hellas den 18 juni och är en Sveriges duktigaste tresteghopperska i sin ålder, med ett personbästa på 12.23 (inne).

Hon kommer att träna i vår huvudtränare Jeanette Sténson Hallgrens hoppgrupp.

Ni som vill träffa henne, var med på våra Sommarläger i friidrott. Emilia kommer att jobba alla fyra veckorna och lära ut sin favoritgren tresteg.

 

7 frågor till Emilia

Skola?
Jag går på Östra Reals Gymnasium i andra året. Läser linjen Ekonomi Marknadsföring. 

Mål med friidrottande?
Just nu är mitt mål att fortsätta utvecklas och träna/tävla så länge jag tycker det är roligt. Jag vill såklart kunna bli uttagen till landslagsuppdrag och representera Sverige i internationella mästerskap. 

Bästa friidrotts minne?
Det är väldigt svårt att välja eftersom jag har gått på friidrott så länge och har varit med om väldigt mycket kul! Men mitt bästa minne måste nog vara när jag jag tog två SM medaljer under inomhus junior SM i Växjö. 

Familj?
Jag bor växelvis med min mamma och pappa som båda är väldigt investerade i min friidrott. Dom ställer alltid upp och är väldigt engagerade. Jag har även en storebror som pluggar utanför Stockholm.

Det här är jag bra på?
Jag satsar mest mot hopp, då längdhopp och tresteg. Jag har testat de flesta grenar från kast till sprint men tycker att hopp är roligast! Det är även det jag har lyckats bäst med genom åren. 

Varför bytte jag till Hellas?
Jag bytte till Hellas eftersom jag ville satsa på mitt hopp fullt ut och ser den möjligheten i Hellas. Kände att jag behövde mer träning inriktat mot hopp och jag trivs väldigt bra!

Tidigare klubbar och vad har jag lärt mig där?
Jag har tränat friidrott i snart 12 år och har lärt mig mycket under den tiden. Har tidigare kört i Tyresö friidrott och AIK. Har lärt mig grunderna inom friidrotten och hittat grenarna jag tycker är roligast!

 

Skribent: Jeanette Hallgren
Epost: Adressen Gömd
  1. Cirkeln sluts! Vad kul! Emilia kommer att träna med många väldigt duktiga hoppare och en ren hoppgrupp, varav några även tillhör Europaelit. Ska bli kul att följa Emilias resa mot riktigt långa hopp.

    (Jeanette 2020-06-06 kl 11:36) Anmäl
  2. Cirkeln sluts! Vad kul! Emilia kommer att träna med många väldigt duktiga hoppare och en ren hoppgrupp, varav några även tillhör Europaelit. Ska bli kul att följa Emilias resa mot riktigt långa hopp.

    (Jeanette 2020-06-06 kl 11:36) Anmäl
  3. Emilia Sjöstrand är ett tillskott till er klubb hon brås säkert på morfar som var en friidrottare i Hellas på 50 talet. Lycka till  Emilia önskar Morfar o Åse

    (Per-Olof Rognmo Andersson 2020-06-05 kl 18:07) Anmäl

 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>


Nu är nr 2 2020 publicerat!
<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar! 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Paket

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0793335528
E-post: This is a mailto link

Se all info