Hoppa till sidans innehåll

WEBBANMÄLAN  ------------- ÖPPEN!VIKTIG INFORMATION COVID-19
Skulle lägret inte kunna genomföras på grund av ytterligare restriktioner från stat och myndigheter betalar vi självklart tillbaks anmälningsavgiften, förutom en administrationsavgift på 150kr

Vi kommer att dela upp i mindre grupper med olika samlingsplatser. Vi har även begränsat antalet deltagare per vecka. Hellas friidrott har kraftfulla restiktioner för vår verksamhet nu under Corona-tider, se flik Corona och Sommarläger.

OBS!
Istället för lunch i Björknäs skolans matsal, serveras luncher i matlådor och barnen äter med sina ledare ute i naturen (vid dåligt väder i större rum på olika tider med sin grupp). På så vis gynnar vi även den lokala restaurangen i Nacka.

Vecka 25, 26 och 33 SOMMARLÄGER stängda! Kölista finns. 
Enbart platser kvar till vecka 32 


För att ställa er i kö maila This is a mailto link ANGE ALLA UPPGIFTER (aktivs namn och komplett personnummer, förälders namn och komplett adress, eventuella allergier och målsmans telefonnummer.)

För sextonde året i rad erbjuder Hellas Friidrott roliga och spännande friidrottsveckor för tjejer och killar födda 2005–2014. Vi håller till på Björknäs IP.

Ni kommer att få prova på friidrottens olika grenar som sprint, häck, höjd, längd, kast och mycket mer. Vem vet kanske kommer även våra duktiga landslagskillar i stav och hälsar på eller andra häftiga friidrottare.

Björknäslägren, lär ut friidrott på ett lekfullt sätt, självklart anpassat efter ålder och mognad. Större barn får större utmaningar. Här finns tid för mycket lek och bus.Vecka 25, 26 och 32 FULLT

Träningslägret vecka 25 är ett "riktigt" läger för friidrottare, här bör du tidigare idrottat. FULLT 

Våra ledare är själva friidrottare, flertalet har varit ledare på Sommarlägren under många år. På plats finns alltid vuxen med övergripande ansvar för verksamheten.

Föräldrar är alltid välkomna att vara med och se vad vi gör.

Deltagarna delas in i grupper baserat på ålder och egna önskemål vid anmälan.

Lägrens tid är 9.00–15.00. Det finns dessutom möjlighet till barnpassning, både före och efter lägerdagen.

Anmälan till samtliga läger och betalning via Neptrons säkra betaltjänst.

Anmal_dig_har

Inbjudan_Sommarläger 2020_generell_ver2.pdf

Frågor gällande lägren This is a mailto link

Vid sjukdom och återbud gäller:

Vid återbud senast en vecka i förväg återbetalas halva anmälningsavgiften mot uppvisande av läkarintyg, Senare återbud återbetalar vi inget.

GDPR Den 25 maj träder dataskyddsförordningen i kraft. Den ger dig som person större trygghet och kontroll över dina personuppgifter. För att kunna registrera i idrottens stora bokningssystem, Idrottonline, krävs fullständigt personnummer, för att kunna skicka ut kallselser inför läger m m krävs att din e-post även finns hos oss. Vi intygar att vi INTE kommer att skicka vidare era uppgifter till annan part än Idrottonline som krävs för deltagande på våra läger samt enbart använda insamlad information till inbjudningar m m för Hellas Friidrotts olika event.

Uppdaterad: 01 AUG 2018 20:32 Skribent: Jeanette Sténson Hallgren

 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Du kan även sponsra klubben
genom att använda

för dina inköp!

Du sparar också pengar! 

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Mattes-minnesfond

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

 Köp dina tränings- och
tävlingkläder i vår

WEB-SHOP!

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Paket

<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>

Samarbetspartners
Sponsorer


BStenson


 

Prinero_v3_med ny slogan_CMYK

 

 


Stockholms stad_logotyp2014


Postadress:
Hellas Friidrottsklubb - Friidrott
Box 32017
12611 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0793335528
E-post: This is a mailto link

Se all info