Hoppa till sidans innehåll

för simmare, föräldrar och andra anhöriga


Vi är övertygade att många av er använder internet för att beställa varor, hotell, resor m.m. samt spelar på stryktips, lotto, oddset via Svenska spel.
Det ska ni fortsätta att göra men gör det via Hellas SK´s sida hos Sponsorhuset så får Hellas SK några procent/kronor per gång utan att det kostar er eller oss någonting.
 
Gå in på http://www.sponsorhuset.se/hellassimning/ och ni behöver inte registrera er på "Medlemslogin" till höger om ni inte vill, det kommer att stå "ej registrerad användare" i listan över senaste köp som man får upp om man klickar på "mer info" under summan till vänster.
 
Nästan alla kända nätbutiker finns med i listan till vänster under "Sök efter butik" (t.ex. CDON, Bokus, Ellos, Hotels.com, NetOnNet osv.).
Förutom dem finns det 2 andra bra sätt att enkelt hjälpa till, det ena är att registrerar sig och svara på undersökningar via Cint samt om man spelar via Svenska spel att klicka på Svenska spelbilden/länken på startsidan (3% av spelat belopp "skänker" Svenska spel till oss).
 
 
Så om ni inte redan använder er av vår sida på http://www.sponsorhuset.se/hellassimning/ så får ni gärna börja med det nu.
 
Detta är som vi i styrelsen bedömer det ett av de enklaste sätten att på sikt få in så mycket pengar till föreningen så att vi slipper höja avgifterna eller börja sälja lotter

Uppdaterad: 05 JUN 2011 12:02 Skribent: Maud Svensson

Avgiften för terminen är 1400 kr

Plusgiro för inbetalning

19 41 84 - 8

 

Glöm inte skriva barnets namn

 

Ny medlem - skriv in dina uppgifter här

"Slår ditt hjärta för Hellas Simklubb - klicka här!"

Postadress:
Hellas Simklubb - Simidrott
Bodil Ljungqvist Cross, Agnes Lagerstedts Gata 21
12951 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

I Samarbete med TYR

I samarbete med TYR