Hoppa till sidans innehåll


 

Spelförsäkring via Hemsjö IF


 

När du betalat medlemsavgift i Hemsjö IF ingår en spelarförsäkring hos Folksam.

  • Spelarförsäkringen gäller vid skada i samband med träning, tävling, match, turnering och under resor till och från dessa aktiviteter.

Alla spelare i landets 3.226 medlemsföreningar i Svenska Fotbollförbundet (SvFF) omfattas av denna olycksfallsförsäkring via Folksam. Den är ett tryggt grundskydd om du råkar ut för en skada under match eller träning. 

Tillsammans arbetar Folksam och SvFF för att minska antalet skador, och få fler spelare att spela fotboll istället för att rehabträna. Därför har vi tillsammans startat telefonrådgivningstjänsten. Spelklar – idrottsmedicinsk rådgivning för dig som spelar fotboll. Dit kan du som spelar i någon av SvFF:s föreningar ringa och ställa frågor för att få tips och råd om bästa möjliga förutsättningar att träna rätt och klokt så att du undviker skador. Du som är förälder och/eller ledare är också välkommen med frågor. Spelklar har öppet vardagar mellan 08.00-17.00 och nås på tel: 020-441111. Tänk på att även en bra idrottsförsäkring kan behöva kompletteras utifrån de behov just du har.

 

Så anmäler man skada:

  • Föräldern meddelar ansvarig ledare i spelarens lag.
  • Ledaren ringer Folksam på telefon 020-44 11 11 och anmäler skadan.
  • Ledaren skall kunna uppge vad som har hänt, hur det gick till, datum och tid. Man skall även kunna uppge spelarens alla kontaktuppgifter (inkl föräldrars uppgifter) och spelarens personuppgifter – även vad spelaren har för annat personskydd och försäkringsbolag.
  • Ledaren skall uppge sina kontaktuppgifter och sin klubbtillhörighet.
  • Folksam kopplar alltid upp sig mot Fogis och kontrollerar så att spelaren har licens (har betalat medlemsavgift för den period då skadan skett).
  • Om skadan är av sådan karaktär att man kan behöva rehab blir man kopplad vidare till en sjukgymnast som bokar tider eller diverse råd.
  • Tänk på att skador alltid skall anmälas så snart som möjligt i anslutning till skadan!

Sommarproffs 2019!

Klicka här för att komma vidare!


Följ oss på sociala medier!

 

Vår klubbshop finner ni här:

Klubbshop

 

Ett stort TACK till våra sponsorer!


 

 Stiftelsen Dunross

sparbanken

Intersport

 ICA MAXI

svenskfast

Länsförsäkringar

svenssonmolin

 

PGs persienn

 Inges bil

candidator

gigsant

alingsås röär

tommybyggare

MT Fastighetsskötsel

 

 

 

 

Postadress:
Hemsjö IF - Fotboll
Hemsjövägen 59
44196 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info