Hoppa till sidans innehåll


Sponsring

 


 

Vi syns på Byvallen

– bli en viktig partner till Hemsjö IF

Hemsjö IF är en pigg och aktiv idrottsförening med cirka 400 medlemmar. Utöver
fotbollen, som är störst, bedrivs också, bandy, gymnastik och
pensionärsaktiviteter inom ramen för verksamheten. Fokus på fotbollssidan ligger på en omfattande ungdomsverksamhet, som bara den engagerar ett 25-tal ideellt arbetande ledare i olika roller – men vi har även ett representationslag på både dam- och herrsidan. Damerna spelar i divison 3 och herrarna i division 6 under säsongen 2018.

Vår anläggning, Byvallen, består av ett klubbhus, en grusplan och en fullstor gräsplan, två sjumannaplaner på gräs samt en näridrottsplats som alla i byn får använda. Inomhusträning bedrivs i
Ingaredshallen. Ordförande är Linus Holmqvist vår planskötare är Bosse Eriksson.

Vår föreningsfilosofi bygger på god kamratskap, gemenskap och glädje. För
oss är inte det viktigaste att vinna, även om vi blir glada när vi gör det, utan att fostra barn och ungdomar till goda samhällsmedborgare i denna fantastiska sport som heter fotboll. Vi vill också värna landsbygden och bykänslan genom att hålla liv i en stolt förening med anor från 1933. Detta innebär att vi firar vår 85 årsdag 2018.

Som alla förstår kostar det stora pengar att driva runt en förening likt Hemsjö IF. Tänker då på skötseln av planer, klubbhus och material, tvätt, domare, el och vatten, serieavgifter, resor med mera, med mera. Årligen kämpar vi med näbbar och klor för att få det att gå ihop – och än så länge har vi lyckats bra.

Nu söker vi dock fler partners som kan bidra till att hålla igång vår verksamhet. Alla bidrag, stora som små, är välkomna. Vi skall efter bästa förmåga försöka bjuda tillbaka. På baksidan finner du våra olika erbjudanden.

Med hopp om gott samarbete. Vi syns på Byvallen!

Uppdaterad: 23 MAJ 2018 22:44 Skribent: Linus Holmqvist

 

Följ oss på sociala medier!

 

Vår klubbshop finner ni här:

 

Ett stort TACK till våra sponsorer!


 

 Stiftelsen Dunross

sparbanken

 ICA MAXI

svenskfast

Länsförsäkringar

svenssonmolin

PGs persienn

alingsås röär

tommybyggare

 

 

 

 

Postadress:
Hemsjö IF - Fotboll
Hemsjövägen 59
44196 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info