Hoppa till sidans innehåll

19 FEB 2020 22:17
  • Uppdaterad: 19 FEB 2020 22:17

Nyheter Hemsjö IF


 

Hej alla kära medlemmar!

Under hösten/våren har det hänt en hel del i föreningen och ska med detta nyhetsbrev försöka ta upp det som berör er medlemmar mest.

Styrelsen har under 2019 arbetet hårt med att ingå ett avtal med en partner som kan leverera kläder och material till föreningen på ett smidigt och enkelt sätt och även till ett bra pris! Vi har därför slutit ett avtal med Tifosi då vi med dem har kunnat pricka av alla våra kriterier. Tifosi saluför vaurmärket Craft vilket vi kommer att använda på samtliga nya träning/match kläder och representationskläder framöver.

Med Tifosi har vi även fått en bättre och enklare hantering av vår klubbshopp. Vill du som medlem beställa kläder gör ni det via denna länk:
https://supporter.tifosi.se/hemsjo-if/

Det finns även möjlighet att prova kläder under klubbdagen den 4 april!

Vår basar och ungdomsavslutning i december månad blev enligt oss en stor succé. Vi slog inkomst rekord och även besöksrekord. Vi hoppas att även ni tycker att denna dag blev fantastisk! Har ni något ni tycker att vi kan förbättra inför nästa år är ni välkomna att inkomma med detta - This is a mailto link.

Med tanke på att dagarna bara springer iväg så skickar vi redan nu ut information angående vår klubbdag som vi införde under förra året. I år kommer dagen att anordnas den 4 April. Under denna dag kommer vi att arrangera vår stora arbetsdag samt aktiviteter för barnen.
Kan ni närvara ber vi er att fylla i denna blankett. Det för att vi skall kunna förbereda vad för arbeten vi kan komma att kunna genomföra.
Följ denna länk: https://forms.gle/EUaNo692GeGYFav68

Under våren kommer föreningen att anordna en lagfotografering där ni kommer att ha möjlighet att köpa hem bilderna. Vi vill i och med detta och all annan fotografering/filmning och publicering be er att inkomma med om ni samtycker till detta eller ej.
Följ denna länk: https://forms.gle/8PkksTEXCUkrLc5U9

Under mars månad kommer vi att skicka ut medlem samt träningsavgifter för 2020. Vet ni om att ni har bytt e-postadress eller om ni kommer ihåg att vi hade fel adress 2019 ber vi er att uppdatera er/ert barns tränare snarast. Betalas inte medlemsavgiften i tid kommer du/ert barn ej att få deltaga på träning samt match.

Föreningens årsmöte kommer att hållas torsdagen den 19/3 kl: 19:00 i klubblokalen på Byvallen. Mer info och inbjudan till detta kommer i dagarna. Vill du på något sätt vara med i styrelse eller i någon av våra arbetsgrupper? Ta då kontakt med Malin Wikberger i valberedningen. This is a mailto link

Har du någon fråga eller fundering eller något du tycker vi kan förbättra så är det bara att höra av er till oss!

Nu siktar vi på ett fantastiskt år med mycket fotboll, glädje och gemenskap!

Hemsjö IF - Den lilla föreningen med det Stora hjärtat!

Ordförande
Linus Schagerström

Skribent: Linus Schagerström Holmqvist
Epost: This is a mailto link

 

Följ oss på sociala medier!

 

Vår klubbshop finner ni här:

 

Ett stort TACK till våra sponsorer!


 

 Stiftelsen Dunross

sparbanken

Intersport

 ICA MAXI

svenskfast

Länsförsäkringar

svenssonmolin

PGs persienn

candidator

alingsås röär

tommybyggare

MT Fastighetsskötsel

 

 

 

 

Postadress:
Hemsjö IF - Fotboll
Hemsjövägen 59
44196 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info