Hoppa till sidans innehåll

01 OKT 2018 23:09
  • Skapad: 01 OKT 2018 23:09

Stödmedlem och Vison Hemsjö IF


Under hösten 2018 har Hemsjö IFs styrelse arbetat fram en Vision för föreningen och en förenklad version av vår policy, Vår orginal-Policy är fortfarande den som gäller och som alla i föreningen kommer arbeta efter. 

De har även tagit fram en ny sponsringsmöjlighet för privatpersoner - Stödmedlem. Via detta har föreningen en ide om att på ett enkelt sätt samla in pengar som kommer att användas för att utveckla föreningen. Varje år väljer styrelsen ett insamlingsmål och vad pengarna skall gå till. 

2018/2019 Har styrelsen valt att allt finansiellt stöd som kommer in denna vägen skall gå till arr utveckla vårt klubbhus igenom en större ombyggnad/renovering. Kostnaden för att bli stödmedlem är 200kr och man för givetvis stötta med valfri summa utöver detta. Alla som stöttar föreningen som stödmedlem kommer att få sitt namn uppskrivet på vår Tacklista över stödmedlemmar på vår hemsida. 

Sprid till era nära och kära, vänner och ovänner, Vi tackar för att just du valt att stötta Hemsjö IFs verksamhet. Varje bidrag litet som stort gör stor skillnad! 

Den lilla föreningen med det Stora hjärtat!

>>Länk till stödmedlem<<

>>Länk till vision & policy<<

 

 

Skribent: Linus Holmqvist
Epost: This is a mailto link

 

Följ oss på sociala medier!

 

Vår klubbshop finner ni här:

 

Ett stort TACK till våra sponsorer!


 

 Stiftelsen Dunross

sparbanken

 ICA MAXI

svenskfast

Länsförsäkringar

svenssonmolin

PGs persienn

alingsås röär

tommybyggare

 

 

 

 

Postadress:
Hemsjö IF - Fotboll
Hemsjövägen 59
44196 Alingsås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info