Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsledarkurs

2018-08-13 14:19
Ungdomsledarkurs steg I-III
  • Uppdaterad: 2018-08-13 14:19

Plats: Katrinebergs Folkhögskola, Vessigebro
Datum:
Steg I 24-25 november -18,
Steg II 12-13 januari -19 
Steg III 9-10 mars -19

Hur: Kursen bedrivs som helginternat på Katrinebergs Folkhögskola, Vessigebro och omfattar tre steg (obligatorisk närvaro), sammanlagt sex kursdagar med mellanliggande hemuppgifter.

Kursledare: My Andersson, Sofia Christiansen och Lina Jansson

För vem: För dig som är aktiv inom klubbens barn- och ungdomsverksamhet, är ULK:en vägen att gå! Ungdomsledarkursen är dessutom en förutsättning för att Du ska kunna gå Ridledar-utbildningen. Ålder från 15 år och uppåt.

Mål: -utveckla förmågan att kommunicera och samarbeta för att möta och leda människor -få insikt och förståelse för Svenska Ridsportförbundets värdegrund och ledstjärnor -få grundläggande kunskaper i pedagogik, metodik och ledarskap -få insikt i hur du kan skapa anpassade aktiviteter utifrån individers olika förutsättningar -utveckla färdigheter i att planera, genomföra och utvärdera aktiviteter – utifrån ett säkerhetsperspektiv -utveckla en medvetenhet om vikten av att vara en bra förebild inom ridsporten

Anmälan: Sker på anmälningslänk: https://goo.gl/forms/gwfDfhrfnmP3ZtWW2 senast söndag den 4 november 2018. Deltagarna ska ha för avsikt att gå alla stegen, då de bygger på varandra kunskapsmässigt. Hemuppgifter delas ut mellan kurstillfällena.

Avgift: Kursavgiften: 5.800 kr faktureras efter anmälningstidens utgång.
I kursavgiften ingår helpension alla tre helgerna, kursmaterial och ungdomsledarjacka (jacka,vid fullföljd utbildning). Din klubb kan söka Idrottslyftspengar genom SvRF till deltagaravgiften. Prata också med er SISU-konsulent om möjliga bidrag därifrån.

Kallelse: Personlig kallelse med deltagarlista och program kommer att skickas ut till samtliga deltagare ca en vecka före kursstart.

Upplysningar: Kan fås genom Hallands Ridsportförbund eller 0706722429

Skribent: Mats Carlsson
Epost: Adressen Gömd

HKRK tackar

sina sponsorer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 CONSELSOR AB

 

 

Postadress:
Hermanstorp Kör o RK - Ridsport
Mats Carlsson, Stenastorp 203
31194 Falkenberg

Besöksadress:
Stum
31195 Falkenberg

Kontakt:
Tel: +46 346 19221
E-post: This is a mailto link