Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat


2014

 

 

23 februari två träningsmatcher.... 

9 manna mot Halvorstorp F01/00. Jennifer O i mål. Aurora,Alicia och Alice började som backar. Wilma W, Elin J, Lina S och Alva IB på mittfältet. Julia Bk som forvard. Elin S, Emilia F, Ellen B, Wilma H och Julia J började som avbytare.

Tjejerna spelade fin fotboll och försökte spela bollen i laget med början från Jennifer som rullade ut bollen till en back. Detta lyckades jättebra hela matchen. Elin J sköt ett skott i mål innan Wilma H blev fälld i straffområdet. Elin satte denna straff. H reducerade sedan till 2-1. Lina gjorde 3-1 med en snygg vänster i krysset och Alice O avslutade med mål efter fint spel på vänsterkanten. Slutresultatet blev 4-2 efter en välspelade och trevlig match. Alla var väldigt duktiga i matchen och följde planen vi pratade om före matchen.

 

11 manna Filippa, Lova, Märta, Emma G, Sabina, Ottilia och Jennifer B förstärkte F99 mot halvorstorp.Våra tjejer gjorde inte bort sig tillsammans med de äldre tjejerna.. Det blir mer samarbete åt detta håll under året. Matchen slutade 2-3 till Halvorstorps tjejer.

2013

 

Seriematch F12 

Lördag 20 april

Haif F01/02 - Stenungsund F01

            7      -         3       (4-2)

Stenungsund tog ledningen med med 0-2 trots att vi spelade ett bra spel med övertag av bollinnehav. Vi kämpade dock på med vårat spel och innan halvleken var slut hade vi gjort 4 mål och gick in i vila med 4-2. I andra halvlek fortsatte vi det fina spelet med många underbara prestationer och gjorde 3 mål till. Stenungsund var farliga de få gånger de kom upp i planen och gjorde ett sista mål. Matchen slutade 7 - 3 tack vare att alla tolv spelarna kämpade jättebra.

Målskyttar: Johanna Ö 3, Ida W 2, Alva IB 1, Julia BK 1.

 

Seriematch F12 

Onsdag 17 april

 Ljungskile - Haif F01/02        2       -         2 

Målskyttar: Jennifer J, Lova G

 

Träningsmatch internmatch och Henån..

Efter övernattningen 23 mars så spelade vi en 7-manna intermatch då vi hade en del helt nya tjejer. Alla kämpade på och det blev många mål åt båda håll, fina prestationer och passningar .

 

Mot Henån spelade 17 tjejer 9-manna match.

 Vi lyckades göra 2 mål, Henån hade många sjuka tjejer och gav oss trots det bra motstånd. Vi var dock starkare denna gång och vann med 2-0.

----------------------------------------------------------------- 

 

Sammandrag 4 25 sept 2010

Årets sista sammandrag, tyckte vi att planerna var blöta i myckleby så var det inget mot hur vi hade det i HENÅN. Det regnade jättemycket och kölden kom in i märgen. Man kunde likna spelarna med gyttjebrottare. MEN MEN vilka tjejer, trots detta usla väder värmde spelet och prestationerna så mycket att vädret glömdes bort. Årets bästa sammandrag! Bra jobbat.

 

Sammandrag 3 29 aug 2010

Myckleby. Det hade regnat väldigt mycket dagen innan och planerna var blöta. De fick flyttas till 11 mannaplanen där det var lite torrare. Som tur var regnade det inte på oss när vi spelade. Spelet var av varierande kvalitet men resultatet var på pluskontot i alla fall.

 

Torpcupen

Vi kom med 4 lag till Torps parkering där det var luftsarger med konstgräs. Alla fyra lagen gjorde berömvärda insatser och gladde publiken med kämpaglöd och mycket mål.

 

Föreningskamp Haif-LSK/Grohed 14 aug 2010

Vi hade med två lag. Ett F00 och ett F01. Vi spelade två halvlekar var i ett sommarsoligt grohed. Alla föreningens lags mål räknades ihop och det resulterade i vinst för Haif som förening. Vi hade många plusmål i denna seger. Bra jobbat..

 

Sammandrag 2 2010

Två lag åkte till stenungsund där vi hade våra nya matchtröjor för första gången. Lite stora men riktigt snygga... Och vilka tjejer vi har. Ännu en gång bländades publiken av passningar, hemjobb och kämpaglöd som värmde gott. Inte ett nederlag åkte vi på, alla tjejerna bidrog tillsammans till denna lyckade dag.

 

Sammandrag 1 2010

Lördag 29 maj i strålande sol samt sedvanlig bris samlades Haif x 2, Myckleby x 2, Ljungskile, Henån och Rössö för en dags matchspel på Undavallen. Vi hade i alla fall tur med vädret då regnet slutade strax före samlingen.

 

Det märktes att tjejerna börjat träna två gånger i veckan. Föräldrarna bjöds på ett passningsspel och kämpaglöd under hela dagen. Alla lag spelade fin fotboll och tjejerna hade kul hela dagen. Våra Haiftjejer spelade väggspel och sköt långskott från halva plan så bullarna fastnade i halsen. Vi ledare tackar för en bra dag och ser återigen fram mot framtida träffar.  

 

Vi vill även tacka våra domare som dömde för första gången på ett föredömligt sätt.

 

A-lag Dam

Vi ställde upp med bolllisor denna match och föräldrar till kiosken. Damlaget spelade fin fotboll som värmde i det kalla vädret. De tjejer som var med tyckte att det var kul att hämta bollar. Vi skall vara med den 4/9 näst gång.

 

Träningsmatch/träning med IK Rössö 2010 23/4

20 Haif tjejer och 24 Rössö tjejer samlades på Undavallens plastgräs. Vi tränade 1 och ½ timme där vi spelade matcher på tre planer samtidigt. Allt funkade jättebra och träningen avslutades med 44 tjejer som sköt skott på ledarna. Mycket lyckad sammankomst som förhoppningsvis är återkommande.  

 

Haif tjejerna avslutade kvällen med taco, lekar, mys och övernattning. Alla verkade trivas och det funkade superbra. Väntar på nästa träff trots lite sömn på de flesta håll.

Vi ledare vill tacka ALLA tjejer för en trivsam kväll. Ett speciellt tack vill vi ge till de duktiga föräldrar som löste alla praktiska ting.

Angelica / Nisse / Mattias

 

Färgelanda Indoor cup 2010 13/3

Ojojoj vilka tjejer!! Vi åkte med 20 tjejer i två lag till Färgelanda för 2010 års första turnering. Båda lagen som vi anmälde presterade rolig fotboll där vi blev bjudna på egna prestationer och framförallt laganda. Alla tjejerna kämpade och jobbade som ett lag. Det var grymt att uppleva. Hoppas vi får se mer av detta. Av tio matcher spelade vi 5 oavgjorda och vann resten. Vi släppte totalt in 3 mål och två av dem då vi mötte varandra. Detta tack vare det fina samarbetet som alla deltog med. När vi åkte hem som etta och tvåa i klass F10 hade vi med oss två stora pokaler som kommer att pryda fint i HAIF stugan efter att vi visat upp dem hemma först. Vi ledare tackar för en mycket bra dag.... Mattias/Angelica/Nisse

 

Kungshamns Cup 28/11

Vi samlades i ett mörkt Kungshamn tidig morgon för att spela cup. Tjejerna kämpade alla på ett fantastiskt sätt.   Det blev både mot och medgångar under matcherna. Men med medalj om halsen åkte vi alla hem glada och nöjda.

  

Uddevalla Kannan 1/11    

Vilka duktiga tjejer vi har!! Båda lagen kämpade i sina matcher, spelade med snygga passningar, fina mål och jätte bra räddningar i målet. Föräldrarna skall också ha beröm för fin hejarklack. Nu ser vi alla fram mot Kungsham Cup.  

 

:::::::::::::::::::::::::::::::

 

Sammandraget hos Vallens IF  Lördagen 30/5

Var en jättesucce med bra väder och bra insatser från våra flickor som kämpar och slår bra passningar som får tränarna att jubla av glädje.

 

:::::::::::::::::::::::::::

 

Sammandraget hos Myckleby Lördag27/6

bjöd även detta på fantastiskt väder och underbar fotboll.

 

 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Lanebollen 15/8 spelades med regnet hängades i luften

.

Men vi klarade oss från det och spelet från tjejerna värmer

med härliga kämpatakter och bra passningar.

Bra  jobbat!  

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Sammandrag hemma hos oss Söndag 23/8.

Regnet hängde i luften och ett par droppar fick vi på oss, men fotbollen var lika bra som tidigare och tränarna var nöjda med insatserna från tjejerna och domarna.

Även arbetet i kiosken sköttes med bravur liksom hejaklackarna från sidan.

 

  :::::::::::::::::::::::::

 

            Sammandrag Lördag 19/9 Stenungsund IF.

Ett fantastiskt väder och bra fotboll på vårt sista sammandrag.

Gunilla H gjorde debut som lagledare och skötte det så bra att vi ser fram mot fler tillfällen. Hejarklacken skötte sig också mycket bra.

     

 

  

Nisse, Mattias

 

Nu har vi avverkat vårat andra matchsammandrag. Lördagen den 6 september kom Stenungsund på besök till Undavallen med 9 tjejer och mötte två lag från Haif. Vädret var till skillnad från våra första matcher uselt. Det ver jättekallt och regnet blåste i sidled. Alla tjejer som var med kämpade jättebra trots kylan och detta gjorde att det kändes lite varmare för oss på sidan av planen. Vi får lämna en eloge till Stenungsundstjejerna som kämpade i fyra matcher utan någon avbytare. Hoppas på bättre väder nästa gång vi spelar match. 

 

.........................

 

SOMMARLÄGER

Sommarlägret har gått jättebra. Alla tjejerna kämpade på och tränade flitigt i tre dagar. Det var trötta men glada tjejer som lämnade lägret på tisdagen.  Vi i laget vill även tacka våra tre jätteduktiga ledare Viktoria, Olivia och Josephine för deras engagemang under lägret. Tack

 

.............................. 

 

Nu är premiärmatcherna avklarade. 10 maj 2008 åkte 13 spända tjejer och föräldrar till Stenungsund för att spela våra första riktiga matcher. 

 

Tjejerna delades upp i två lag där alla fick prova att vara målvakt och att spela ute. Stenungsund ställde upp med tre lag och hade domare från F96 med sig. Alla var jätteduktiga och gjorde ett bra jobb.

 

Våra två HAIF lag spelade tre matcher var där stenungsund vann två matcher och vi vann varsin match. Det var kul att se hur våra tjejer kämpade hela tiden och de sprang oavbrutet trots att det var en riktig varm "sommardag". Det var en riktigt lyckad resa och vi hoppas på många liknande resor i framtiden.

 

Ledarna

Nisse, Magnus L, Magnus Ö och Mattias

Uppdaterad: 23 FEB 2014 21:05 Skribent: Mattias

Våra Sponsorer
sponsorrulle_3

Prenumerera på Bingolotter

Dragningslista HAIF-kalendern 

Dragningslista

HAIF-kalendern

finns här:


Dragningslista

 

 

Postadress:
Herrestads AIF - Fotboll
Undavägen, Stan 101
45194 Uddevalla

Besöksadress:
Undavallen, Stan 101
45194 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052288375
E-post: This is a mailto link

Se all info