Hoppa till sidans innehåll

Grupp U10


Här kan du vara med om du är mellan 8 och 10 år. Denna grupp fokuserar på att ha så roligt som möjligt på skidor. Det är skidåkning både i bana och fritt.

 

Tränare är

 

 

Jörg Forsgren Mobil 070-3325910

 

 

Träningen:

Träningen börjar i oktober med barmarksträning 1 gång per vecka fram tills Isaberg öppnar. Man kan komma med när som helst så har man inte varit med från början är man lika välkommen.

 

På vintern tränar vi 2 kvällar i veckan på Isaberg. (onsdag och torsdag) Från det skidanläggningen öppnar och fram tills att de stänger.

 

Klubben ordnar ett läger på snö i Sälen innan Isaberg öppnar som man är välkommen att följa med på om man vill.

 

Om man vill tävla så finns det tävlingar i Småland man kan vara med i. För att få tävla på tid måste man fyllt 9 år. Alla som ställer upp får pris och Hestra SSK betalar startavgiften.

 

Utrustning som du behöver för att vara med är hjälm, ryggskydd, carvingskidor och stavar. Kolla gärna med tränaren innan du köper utrustning så får du bättre råd än i många sportbutiker. För att träna måste man också ha ett giltigt säsongspass på Isaberg.

 

Alla i klubben arbetar utan ersättning men vi behöver pengar till material m.m. så vi tar ut en träningsavgift på 600 kr per år. 

 

Du behöver också vara medlem i Hestra SSK. Vi rekomederar att man är medlem som familj.

 

Hjärligt välkomen att komma med och att höra av dig till oss tränare!

Uppdaterad: 14 OKT 2016 17:41 Skribent: Johan Hellström

Postadress:
Hestra Skid o SK - Skidor
Isamon
33571 Hestra

Besöksadress:
Isamon
33571 Hestra

Kontakt:
Tel: 0370335600
E-post: This is a mailto link

Se all info