Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


I slutet av september genomförde förbundet i samarbete med Katrinebergs Folkhögskola året sista Special Olympic School Day.
 
 
Halmstad bordtennisklubb vill starta upp parabordtennis. Med anledning av det genomförde föreningen en prova-på-dag i bordtennis för personer med en funktionsnedsättning i slutet av april.
 
I samband med Parasport Sveriges förbundsmöte och 50-årsjubileum valdes Tore Nilsson, som sitter i Hallands Parasportförbunds styrelse, in i Hall of fame.
 
Special Olympic School Day i friidrott arrangerades som vanligt i mitten av maj och som vanligt visade sig vädret från sin allra bästa sida.
 
Den 29 april genomfördes årets första Special Olympic School day i ett strålande solsken i Katrineberg Folkhögskolas mysiga utemiljöer.
 

Kick Off i Parapingis

(2019-04-03 11:02)
Den 27 april skall Halmstad Bordtennisklubb ha en Kick-Off i Parapingis. Sprid gärna denna inbjudan i Er förening.
 
Sveriges elit och talanger samlades 23-24 mars i Halmstad Arena för att spela omgång 3 utav 4 som ingår i Sverigeserien. Serien är öppen för alla lag som vill deltaga och i år innehåller den sex lag varav fem deltog denna samlingsomgång.
 
Den 14 mars höll Hallands Parasportförbund sitt årsmöte på Björkäng vägkrog, Tvååker. Mötet samlande drygt 20 personer från fyra föreningar. Till mötesordförande valdes Göte Arvidsson.
 
Hallands Parasportförbund styrelse har haft en arbetskväll under ledning av Katharina Nilsson från SISU Idrottsutbildarna för att utveckla arbetet med Strategi 2020.
 
Carl-Gustaf Bergenstrålehns instiftade stipendiet utdelas årligen till ungdomsidrottare inom Parasport i Halland. Stipendiaten skall vara i åldern 13-20 år. Stipendiaten skall vara förtjänt, lovande samt en god sportsman och kamrat.
 
 
Nu är det dags att nominera till jubileumsfondens stipendier. I samband med årsmötet 2019 kommer följande utdelning att ske: • Året förening • Årets ledare • Årets aktiv.
 
Hallands Parasportförbund kommer att hålla årsmöte den 14 mars 2019 kl. 18.00 på Björkängs Vägkrog, Tvååker.
 
Dag: Torsdagen den 14 mars 2019 Lokal: Björkängs Vägkrog, Tvååker. Tid: Kl.18.00
 
 
 
 

Handla via sponsorhuset

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Hi Falkenberg - Parasport
Lasarettsvägen 11
31137 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034610551
E-post: info@hifbg.se

Se all info