Hoppa till sidans innehåll

Anna Felé


Anna är auktoriserad C-tränare i fälttävlan och har två master examen i beteendevetenskap/psykologi samt i ledning och styrning. Anna har sin huvudsakliga ridutbildning från Anne Persson på Hermanstorp och hon har arbetat samt tränat hos Dag Albert i England. Idag tränar Anna fortfarande dressyr för Anne Persson, hoppning för Ulrika Bidegård och terräng för Ted Velander. Anna har egna tävlingsmeriter till och med svår trestjärnig fälttävlan, medelsvår A dressyr och 135 hoppning. Anna har genom åren genomfört och tagit ett flertal placeringar i större mästerskap både som ponnyryttare, junior, young rider och som senior.

 

Anna arbetar med hela ekipaget, det vill säga, arbetet sker med både hästens- och med ryttarens individuella inställning och utveckling. Arbetet sker huvudsakligen via tre steg: 1) individuell kartläggning av ekipagets svagheter/styrkor 2) individuell kartläggning av målbild samt vision, 3) ridteknik och övningar. Allt ridarbete sker utifrån utbildningsskalan tillsammans med samtalsmetoden motiverande samtal. Motiverande samtal används i rådgivning och i behandling för att underlätta förändringsprocesser hos en individ. I förändringsarbetet läggs det huvudsakliga fokuset på att hjälpa individen och hästen till att öka sin självkänsla, förbättra sin självbild och på så vis även öka sitt självförtroende och optimera sin prestation.

 

Med mer än 20 års erfarenhet av fälttävlan och förändringsarbete kan Anna utveckla ett ekipage hela vägen från nybörjare till elitryttare.  Anna utbildar huvudsakligen inom bredden för fälttävlan, men även renodlade dressyr- och hoppekipage tränar idag regelbundet för henne. Under år 2017 har Annas elever mycket goda resultat i medelsvår dressyr, fälttävlan och hoppning på både ponny och häst. Självklart tävlar Anna fortfarande själv aktivt med sina egna hästar Danilo (2003) och Irco Zillas (2009). Anna är även ägare till den lilla framgångsrike dressyr ponnyn Smörblommans Stormboy (2010) och till  Pentagon Humlan (2017). Alla Annas hästar är anslutna till SWB och har intressanta stamtavlor med fokus på Svensk kvalitets avel.

Mer info om Anna finns på:

https://mayidoit.wixsite.com/mayidoiteventing

Fredag ojämn vecka: 16.00-19.00 dressyr (ridhus öppet för fri ridning)

Fredag jämn vecka: 17.00 - 20.30 hoppning, ingen fri ridning. Jag skriver på FB vid ändringar i tider.

Uppdaterad: 08 FEB 2018 22:25 Skribent: CATARINA SVENSSONHIRK:s Huvudsponsor:

Namnlöst-1

Övriga Sponsorer

Klicka här

 

 

Postadress:
Himledalens RK - Ridsport
Karin Åström, Torstorp 37
43298 Grimeton

Besöksadress:
Runestens Gård, Runestens Gård
43298 Grimeton

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@himledale...

Se all info