Hoppa till sidans innehåll

Ny Ordförande

21 FEB 2018 22:04
Hej alla medlemmar i Himledalens Ridklubb

  • Skapad: 21 FEB 2018 22:04

Sedan i söndags fick jag förtroendet att vara ordförande för HIRK. Det är ett stort och vikigt uppdrag.

 

Jag och min familj flyttade till Backens Gård i Grimeton för åtta år sedan och vi stortrivs. Numera bor vi ensamma på gården, man äldsta dottern (Alicia) är fortfarande engagerad och tävlar för HIRK!

 

Ända sedan barnen red ponny har på något sätt Himledalens Ridklubb gjort starkt intryck på mig. De tävlingar vi varit på, har varit välarrangerade och haft otroligt hjälpsamma och proffsiga funktionärer. När vi flyttade ner till Varberg från Göteborg var det inte någon tvekan om vilken klubb vi skulle höra till. Sedan 2013 har jag varit ledamot i styrelsen och 2015 blev jag sekreterare. Och nu under 2018 ska jag alltså få leda det hela.

 

För mig innebär ordförandeskapet att engagera medlemmar och styrelse att göra HIRK till en spännande och inspirerande klubb att engageras i. Vi står inför flera utmaningar under kommande år. Bland annat väntar vi nu på medlemmarnas synpunkter på klubbens inriktning framöver med tanke på att förutsättningarna för tävling radikalt förändrades för några år sedan. Andra utmaningar är hur vi ska lyckas locka fler barn och ungdomar till klubben, men också hur vi ska utveckla vår tävlingsverksamhet, både vad gäller egna tävlingar (egna och i samverkan) men också våra ryttares tävlande.

 

HIRK vill vara en klubb som syns i tävlingssammanhang, både som arrangör och bland tävlande, men HIRK ska också stå för en gemenskap mellan hästälskare, stora som små. Vi ska ha roligt när vi ses! Och alla sorters ryttare och hästar är välkomna i klubben, det är ju hästintresset som för oss samman!

 

Jag ser fram mot ett spännande 2018

 

/Karin

Skribent: CATARINA SVENSSON
Epost: This is a mailto linkHIRK:s Huvudsponsor:

Namnlöst-1

Övriga Sponsorer

Klicka här

 

 

Postadress:
Himledalens RK - Ridsport
Karin Åström, Torstorp 37
43298 Grimeton

Besöksadress:
Runestens Gård, Runestens Gård
43298 Grimeton

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info