Hoppa till sidans innehåll

Ridhuset öppet men STOPP

26 APR 2020 08:50
Nu måste Vi alla hjälpa till att hålla underlaget i trim på bästa sätt.Så fort det blir hålor så måste dessa krattas igen av den som är ansvarig för hästen som gjort det. Gäller vid all longering, hoppning och även vid dressyr. Läs mer nedan.
  • Uppdaterad: 26 APR 2020 08:50

Vår maskin som används vid körning av underlag är inte till för att reparera hålor.

Den är till för att slätta till ytan samt rugga upp den. Vi har fått dessa instruktioner av Ola Hidgård som varit ansvarig för underlagsarbetet som nu är gjort.

Vi har fyllt på med sand och fiberblandning av rätt valörer. Underlaget är betydligt tjockare. Det som vi fick från EM var inte rätt blandning och gick ej att sköta på rätt sätt trots att vi verkligen försökt både med körning och vattning. Vid den planhyvling som gjordes blev det endast ännu sämre.

Om inte reglerna följs kommer vi bli tvugna att begränsa användandet av ridhuset och i första hand kommer detta att gälla longering då det gör mest skada. Därför är det extra noga att ni som väldigt gärna vill använda riddhuset till detta gör iordning underlaget efter Er.

Med stort hopp om att vi nu ska ha ett underlags som funkar för vår klubb och vår allsidighet med både hopp och dressyr.

Stort TACK till Ola Hidgård, Andreas på Miljöschakt, Granstedts planhyvling och Sven Svenssons som varit i ridhuset under flera dagar och även ställde upp igår lördag med oerhört kort varsel TACK TACK TACK.

Detta innebär att vi slapp stänga ridhuset i flera veckor i väntan på maskiner.

Skribent: CATARINA SVENSSON
Epost: This is a mailto linkHIRK:s Huvudsponsor:

Namnlöst-1

Övriga Sponsorer

Klicka här

 

 

Postadress:
Himledalens RK - Ridsport
Karin Åström, Torstorp 37
43298 Grimeton

Besöksadress:
Runestens Gård, Runestens Gård
43298 Grimeton

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@himledale...

Se all info