Hoppa till sidans innehåll

Hitta våra hallar


Tuve Ishall

Hisingen Hockeys huvudsakliga hemmarink ligger i Tuve, i kanten av natursköna Hisingsparken där också motionsspår i olika längder utgår just utanför ishallen.

Tuve ishall ligger på adressen Västra Tuvevägen, innanför fotbollsplanerna på Tuvevallen. På kartan nedanför visas snabbaste vägen till tuve ishall från Tingstadstunneln, en sträcka som tar mellan 10 och 15 minuter att köra.

För den som kommer med buss så kliver man av på hållplsatsen Hinnebäcksgatan, och går den sista biten som är 200 meter.

En stor parkeringsplats finns utanför hallen men den tillhör kommunen och är då även avgiftsbelagd. Missa inte att erlägga avgift för Hisingen Hockey kan tyvärr inte hjälpa till att få eventuella parkeringsböter upphävda!

HittaTillTuveIshall

 

Rambergsrinken

Rambergsrinken ligger granne med Lundbybadet och Rambergsvallen väldigt centralt på Hisingen och på gångavstånd från Keillers park.

Bilden nedan visar vägen från Tingstadstunneln till Rambergsvallen, en sträcka som tar mellan 5 och 10 minuter att köra med bil.

Med kommunala transportmedel kommer man enklast till Rambergsrinken genom att ta spårvagn till hållplatsen Rambergsvallen, och går den sista biten förbi Lundbybadet. Det är ca 200 meter att gå.

Utanför Rambergsrinken finns en kommunal parkeringsplats som är avgiftsbelagd, glöm inte betala avgiften för Hisingen Hockey kan tyvärr inte hjälpa till att upphäva en eventuell parkeringsböter.

HittaTillRambergsrinken

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:16 Skribent: Mikael Pålsson

Spela för Hisingen!

 

Sponsorer

Klicka på bilden för att länkas till deras hemsida!

TeamSportia_2radig_CMYK-web-150416

www.sandstrom.se

Hisingens Textil

www.sportlife.se/

www.bracke-byggservice.se/

 

  

Postadress:
Hisingens IK - Ishockey
Box 101 03
40070 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031550808
E-post: This is a mailto link

Se all info