Hoppa till sidans innehåll

Åttonde segern!

09 NOV 2015 09:19
Tränare Johans rapport...
  • Skapad: 09 NOV 2015 09:19

...

Matchrapport Hisingen-Göteborgs IK

Resultat: 5-3

Skott: 62-25

Utv: 4 min-14 min

 

Igår fick vi vår tuffaste utmaning hittills denna säsong då vi tog emot GIK på hemmaplan. Matchen inleddes i ett högt tempo där GIK för spelet och vår målvakt Christian Koponen-Edvardsson står för flera kvalificerade räddningar. En bit in i perioden kommer vi sakta in i matchen och får utdelning i powerplay genom Christoffer Kjellsson, efter ett fantastiskt förarbete signerat Anderas Gustafsson och Tommy Nordström. Vi gör även 2-0 innan de reducerar genom ett fint mål i deras boxplay. 2-1 in i paus.

 

Den andra perioden innehåller en mängd chanser åt båda hållen även om vi känns lite tyngre och lite bättre överlag. Vi ställer till det för oss ett flertal gånger genom att inte hålla koll på deras kontringar, det är så deras matchplan ser ut. Vi ger dem ett straffslag som Koponen utan några större problem tar hand om. I slutet av perioden dunkar Henrik Persson in ett direktskott ribba in på pass från Johnny Öberg och Ludvig Nåtman, snyggt!

 

I den sista perioden så öser vi på i vanlig ordning och maler ned motståndet. De kvitterar visserligen till 3-3 men efter det gör vi både 4-3 och 5-3. Vi vinner vår åttonde raka match i serien och blir bättre och bättre hela tiden. Igår saknade vi dessutom 4 backar och 5 forwards. Som helhet var det en välspelad match mot ett bra lag som har några individuellt skickliga spelare.

 

/Coach Söder

 

 

Skribent: Håkan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Spela för Hisingen!

 

Sponsorer

Klicka på bilden för att länkas till deras hemsida!

TeamSportia_2radig_CMYK-web-150416

www.sandstrom.se

Hisingens Textil

www.sportlife.se/

www.bracke-byggservice.se/

 

  

Postadress:
Hisingens IK - Ishockey
Box 101 03
40070 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031550808
E-post: This is a mailto link

Se all info