Hoppa till sidans innehåll

Sjunde segern!

05 NOV 2015 11:17
Johans matchrapport....
  • Skapad: 05 NOV 2015 11:17

Matchrapport Hisingen-Varberg

Resultat: 9-0

Skott: 75-13

Utv: 14 min-38 min

 

Igår tog vi emot gästande Varberg i Tuve Arena och det var en lysande tillställning där vi gör vår bästa prestation som lag hittills i år. Vi inleder matchen i ett högt tempo där Varberg har svårt att hitta något eget spel, tack vare vårt intensiva spel där vi sätter press över hela banan med mycket skridskoåkning. De försvarar sig nära sin målvakt och vi äger pucken, men gör bara ett mål i den första perioden. Viktor Dahlman tar avslut från blålinjen som går i mål på grund av bra trafik framför deras mål.

 

I den andra perioden växlar vi upp ännu mer och gör vår bästa period denna säsong. Vi spelar en totalhockey med mycket skridskoåkning, fysiskt spel, grym backcheck och hårt jobb mot deras mål vilket resulterar i att vi gör fyra mål och går in i paus med ledning 5-0.

 

I den tredje perioden fortsätter vi på den inslagna vägen och mal ner våra motståndare genom att spela hela vägen ut. Vi vinner den sista perioden med 4-0 och matchen med 9-0. Gårdagens man var annars Jens Nielsen som gör hattrick samt har två assist. Han delade dessutom ut flera bra och schyssta tacklingar som vi sedan skapade flera målchanser på. Hisingens IK 2015-2016 spelar alltid hockey i 60 minuter och det kommer betala sig i slutändan.

 

/Coach Söder

Skribent: Håkan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Spela för Hisingen!

 

Sponsorer

Klicka på bilden för att länkas till deras hemsida!

TeamSportia_2radig_CMYK-web-150416

www.sandstrom.se

Hisingens Textil

www.sportlife.se/

www.bracke-byggservice.se/

 

  

Postadress:
Hisingens IK - Ishockey
Box 101 03
40070 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031550808
E-post: This is a mailto link

Se all info